Hjem Nasjonal kamp Organiser deg i Den nordiske motstandsbevegelsen!

Organiser deg i Den nordiske motstandsbevegelsen!

5

MOTSTANDSBEVEGELSEN Har du ikke organisert deg enda? Simon Lindberg gir deg ti grunner til hvorfor nettopp DU bør gjøre dette, og hvorfor du bør velge Den nordiske motstandsbevegelsen.

Motstand

1. Vi er kompromissløse ideologisk, og fremmer en politikk som vil redde vårt folk.
2. Vi er den definitivt mest aktive bevegelsen i hele Norden.
3. Våre nettsider har hundretusener av besøkere hver eneste måned, og oppdateres daglig med en rekke nye artikler.
4. Vi driver en velfungerende virksomhet i tre ulike land.
5. Vi har svært god erfaring av å bedrive nasjonalistisk kamp, og har stått urokkelige i tider hvor andre organisasjoner og partier har lagt ned.
6. Vi er en mangefasettert bevegelse, som foruten om å bedrive partipolitisk og utenomparlamentarisk virksomhet, også arrangerer sosiale aktiviteter, foredrag, fysisk trening, studiesirkler og villmarksutflukter.
7. Vi vokser raskt, og har de siste månedene holdt utallige rekrutteringsmøter i hele Norden.
8. Vi har et bredt spekter av medlemmer: Gamle og unge, kvinner og menn, fanatiske og passive. De finnes en plass for deg, uansett hvor aktiv eller inaktiv du ønsker å være.
9. Vi svartmales kontinuerlig av politi, rettsvesen, banker og massemedia. Tydelige eksempler på at vi er en kraft etablissementet er redde for.
10. Vi er innovative og grensesprengende, og er ikke redd for temporære tilbakeganger i våre forsøk på å teste nye veier for å føre kampen framover.

På tide å brette opp ermene?

Tviler du fortsatt? Eller er det kanskje på tide at også DU bretter opp ermene og gjør din plikt for ditt folk? Hos oss i Den nordiske motstandsbevegelsen finner du morgendagens helter, og vi behøver også deg! Eller skal du kanskje overlate jobben til dine barn og barnebarn?

Engasjement

Motstandsbevegelsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg