Hjem Nyheter Europa Ortodoks prest i Athen: «Pave, du er en kjetter!»

Ortodoks prest i Athen: «Pave, du er en kjetter!»

5

GLOBALISME Mens pave Frans og erkebiskopen for den ortodokse kirken i Hellas Ieronymos er gode globalister, utsettes de for skarp kritikk av anti-globalister i deres respektive kirker.

Pave Frans og president Biden – to globalister.
Foto: Public Domain via Wikimedia Commons.

Pave Frans’ globalistiske, sionistiske og antihvite agenda har adskillige ganger blitt påpekt av nasjonale over hele verden.

Les mer om Pave Frans

På lørdag ble han buet av en eldre gresk-ortodoks prest mens han talte for et møte med lederne for landets ortodokse kirke.

«Pave, du er en kjetter!», skrek presten tre ganger akkurat da Frans ankom erkebiskop Ieronymos’ residens i den greske hovedstaden Athen.

Den protesterende presten falt under politiets pågripelse til marken og ble deretter ført vekk.

Frans viste ingen tegn til å legge merke til presten i det han promenerte inn i residensen for sitt private møte med den ortodokse lederen.

Hendelsen fulgte etter flere mindre protester mot paven under hans forrige stopp på Kypros, som også for det meste er gresk-ortodoks.

Vel sammen inne i Ieronymos’ residens kunne de to kristne lederne knappest ha vært mer enige.

For eksempel gjorde de en felles uttalelse hvor de oppfordrer kristne til å jobbe sammen for å «beskytte miljøet» samt for å «ta hånd om migranter».

Til forskjell fra den protesterende ortodokse presten ønsket erkebiskopen paven velkommen «med en følelse av ære og broderskap».

Frans’ statsbesøk i Hellas kommer 20 år etter at pave St. John Paul II avla det første besøket i landet siden «Det store skisma» i 1054 – og han benyttet tilfellet til å be om forlatelse for de synder som hadde blitt begått av katolikker mot ortodokse «gjennom uaktsomhet» oppgjennom årene.

Frans repeterte på lørdag bønnen om forlatelse overfor Ioronymos og andre ortodokse prester.

«Migrasjons- og klimakrisene» – hellige spørsmål

Ieronymos sa på lørdag til Frans at han deler hans visjon om å «knytte sterke bånd» for å møte «globale utfordringer» slik som «migrasjonskrisen og klimaforandringer».

Erkebiskopen kom med en advarsel:

Hvis verdenssamfunnet, de mektige statslederne og internasjonale organisasjoner ikke fatter djerve beslutninger, kommer det stadig truende nærværet av sårbare kvinner og barn på flukt til å fortsette å vokse globalt.

Han avsluttet:

Sammen må vi skape klipper og vegger for å forstyrre umedgjørligheten hos verdens mektige.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Pave Frans har dessverre ført den katolske kirken langt bort fra bibeltroskap og tradisjon, og omfavnet «denne verden» og dens villfarelser – klimahysteri, flyktningekrisen(invasjon av fremmede til Europa, særlig muslimer), LHBTQ-agendaen(som er radikalt antitetisk ifth sann kristendom), osv. Han er en frafallen, og enkelte kaller ham endog Antikrist – den store forfører, aka djevelen, som skal styre en begrenset tid før Jesu gjenkomst.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
Svar til  Proverbs 26:11
9 måneder siden

«Kristne» liksom Pave Frans snakker ikke om Kristus (kosmiske vesen som bodde tre år i menneskelig kropp) de snakker bare om Jesus som var egentlig menneske. Derfor den slags «kristne» tror bare på fysiske, materielle ting og regner menneske bare som en slags dyr (selv om dyrene har sin dyrisk sjel), som noe bare «biologisk». Disse «kristne uten Kristus» oppfordrer andre å vente på «Jesus gjenkomst», de mener fysisk gjenkomst, noe som aldri skall skje mer, og i stedet for «Jesus» snart kommer Satan i menneskelig kropp og prestene vil kalle Den «Jesus». Men den som vil finne Kristus finner… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Ganz von Selbst
9 måneder siden

Delvis enig, men iflg Bibelen er Jesus «sann gud og sant menneske», dvs han utgår fra Gud og ikler seg kjøttet(inkarnasjonen), for å fri oss fra våre synder og gi oss frelse ved troen på ham. Når endetiden kommer vil denne verdens herskere, dvs Satan og de som følger ham, bli kastet i ildsjøen, og det vil oppstå «en ny himmel og en ny jord» for de frelste, til evig tid, kfr Åpenbaringen. Pave Frans, som vil «reformere og forbedre» denne verden, taler ikke Guds sanne ord, og forleder sin flokk til fortapelse.

Django
Django
9 måneder siden

Helt umulig å være uenig med presten. «paven» er en kjetter av dimensjoner!
Hvis du tar av ham lua så finner du tre sekstall i kronen!

Espen
Espen
9 måneder siden

Jeg er ikke kristen, men jeg forstår at paven ikke følger kristendommen.