Hjem Nyheter Norge – Oslo er den verste byen som er i Norge. Full av...

– Oslo er den verste byen som er i Norge. Full av kriminalitet, ulovlige innvandrere og ikke minst er regjeringen der.

0

OSLO: Artikkelserien «100 grunner til å elske Oslo» har vekket sterke reaksjoner blant leserne. «Oslo er lille Mogadishu», kommenterer en.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Onsdag forrige uke lanserte nettavisen dittoslo.no artikkelserien «100 grunner til å elske Oslo». I kommentarfeltene har kritikken mot Oslo haglet:

[…] for 20-30 år siden når det var trygt og koselig å ta en tur til Oslo trengte man ikke 100 grunner til å like Oslo. Det at man nå prøver å finne 100 grunner til å like Oslo er jo et tegn på at noe har gått fryktelig galt i Oslo.

Vi kan sette opp en mur rundt Oslo så lar vi den stå der i 3 år. På hvilken side tror du kloremerkene vil være på? Definitivt ikke utsiden. Oslo er den verste byen som er i Norge. Full av kriminalitet, ulovlige innvandrere og ikke minst er regjeringen der.

Oslo er lille Mogadishu

Oslo er ille og bør ikke bli sett på som en del av Norge

Oslo har blitt en utrygg by, tør nesten ikke reise inn dit for å handle en gang. Langt mindre dra på utelivet. Man vet jo ikke om man kommer levende hjem hvis man drar dit, så mye dritt som det er der nå.

Oslo er fullstendig ødelagt ja! Sånn går det når hjernevaskede politikere kjører over folket med sine virkelighetsfjerne ideologier.

[…] føler nærmest at jeg er i et fremmed land når jeg nå er nødt til å besøke byen.

Kilde:
«Oslo har blitt så utrygg at man ikke vet om man kommer levende hjem igjen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg