Hjem Nyheter Norge Oslo Pride avlyses – Kurder siktet for terrorhandling

Oslo Pride avlyses – Kurder siktet for terrorhandling

9

INNENRIKS En 42 år gammel kurder er siktet for terrorhandling etter skyteepisode ved to utesteder i Oslo. To mennesker er meldt døde, og rundt 21 skadet.

Illustrasjonsfoto. Foto: CC public domain.

Det var like etter klokken 01.00 i natt at en 42 år gammel kurder med norsk statsborgerskap åpnet ild ved to utesteder i Oslo, Per på Hjørnet og London Pub som skal være populær blant homofile. To personer er bekreftet døde og minst 21 er skadet, hvorav 10 er alvorlig skadet.

Iraneren er tidligere dømt for narkotikalovbrudd, vold og brudd på knivloven. Samtidig sier politiet at han er kjent av PST.

Politiet har ikke sagt noe om iraneren er kjent for noen ideologisk eller religiøs bakgrunn. Han er nå siktet for drap og terrorhandling.

Det er beslaglagt to våpen. Begge er beskrevet som av eldre modeller.

– Dette er ikke moderne våpen, kommenterer Christian Hatlo i Oslo-politiet under en pressekonferanse.

Alle «pride»-arrangementer er avlyst

London Pub er kjent som en klubb hvor seksuelt avvikende mennesker omgås. Blant annet henger ulike former for regnbueflagg utenfor bygget.

Politiet etterforsker derfor teorier om at skytingen kan dreie seg om «hatkriminalitet».

I dag ville det blitt holdt et større «pride-tog» i Oslo, men arrangørene melder at alle former for slike arrangementer nå blir avlyst i Oslo.

Tar høyde for nye angrep

Politiet forklarer under pressekonferansen at de hever beredskapen i Oslo, samtidig som de undersøker om skytteren kan ha hatt medhjelpere. Bilder fra skytingen og gjerningsmannens pågripelse spres nå på sosiale medier.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Holger
Holger
7 måneder siden

«Refugees welcome», they said.

Holger
Holger
7 måneder siden

Pride avlyses, jaja, noe godt kom det ut av det.

Robert
Robert
7 måneder siden

Når ismene kolliderer. Jeg har lenge undret meg over at samme velgere – ofte kvinner og alenemødre – som ønsker åpne grenser, høy ikke-vestlig innvandring også ønsker et samfunn preget av anti-hvite ideologier som feminisme, liberalisme og «homofile rettigheter», dette tilsynelatende uten at samme velgere forstår at dette er ideologier som ikke er forenlig med nevnte ikke-vestlig innvandring. Interessant å se hvordan løgnmedia nå skal forsøke å fortsette narrativet, tross det åpenbare.

J.H
J.H
7 måneder siden

Og nå skal vi synes synd på homolobbyen? En møkkasekt som kjønnsforvirrer og groomer barn, og attpåtil krever at vi skal hylle dem. Nei takk.

Richard Eide
Richard Eide
7 måneder siden

Så den fantastiske importerte multikulturen man ikke får lov til å kritisere har tilsynelatende valgt å reagere mot den degenererte ukulturen man heller ikke får lov til å kritisere…

Go figure ..😏

Espen
Espen
7 måneder siden

Dette homodritet provoserer ekstremt. Hva annet kunne de forventet?
Inn i skapet og ligg unna barna, det vil nok fungere bedre.

Snusen
Snusen
7 måneder siden

Å huff, «pride» avlyses.

tore hund
tore hund
7 måneder siden

Det er hor-unger fra menaland som er importert som sex slaver til stygge batikkhekser som ikke får seg hvit p… Og så har du de homofile afghanske menn som tilfredstiller homofile flykningarbeiderne og sosionomer i by og bygd.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

Norge sørger over 2 homser(?), som ble drept i Oslo, og i LHBTQ-mediet fremfor noe(NRK), ytrer «våre ledere» fra samtlige partier – og feministene i den norske kirken – at dette er grusom hatkriminalitet mot homoer, men at kjærligheten vil seire. «Retten til å elske den man vil», er slagordet. Jeg sier at retten til å invadere en annens anus aldri har vært eller er en rett, og især hvis denne anusen tilhører en mindreårig, som er objekt for de fleste homoseksuelle mennene. Vold og drap er selvsagt ikke metoder for å bekjempe avvik og perversjon, men med tanke på… Les mer »