Hjem Nyheter Norge Oslo skal bli Europas «hen»-hovedstad

Oslo skal bli Europas «hen»-hovedstad

 KULTURMARXISME  Oslo bystyre har vedtatt en handlingsplan som på bred front skal propagandere for transkjønnethet og homoseksualitet.

Oslo bystyre vedtok onsdag en handlingsplan som skal gjøre Oslo «best i Europa på kjønnsmangfold». Handlingsplanen, kalt «Stolte Oslo», ble enstemmig vedtatt av bystyret, og er blitt utarbeidet i tett samarbeid med Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

En rekke tiltak inngår i planen, og det er knapt et eneste samfunnsområde som ikke blir gjort til arena i kampen for å fremme avvikende former for kjønn og seksualitet. Handlingsplanen med tiltakene kan leses HER (pdf).

Blant annet ønsker byrådet at Oslo feires som en «skeiv» by – og viser slik tydelig at alle heteroseksuelle kvinner og menn i byen ikke er verdt å feires.

Ordfører Fabian Stang antyder at Oslo med dette kan tiltrekke seg en strøm av «undertrykte» fra resten av landet, og ønsker dem velkommen. Kanskje må han ta farvel også – til innbyggere som ikke finner bystyrets samfunnsnedbrytende storsatsing riktig «inkluderende».

Les også:

Halvnaken 12-åring hylles av homobevegelsen for seksuelt utfordrende dans
Den kulturmarxistiske åndspesten brer om seg
Europas moralske forfall – en sammenligning
Fiaskoartisten kom ut av skapet – som kulturmarxist

Kilde:

– Oslo skal bli en by for han, hun og hen