Hjem Nyheter Østerrike: «Ta koronavaksinen – få 30 minutter på bordell»

Østerrike: «Ta koronavaksinen – få 30 minutter på bordell»

3

KORONAVAKSINEN I Østerrike finnes det en viss misnøye med at «bare» 65 prosent av befolkningen har latt seg vaksineres med koronavaksinen. Et bordell i Wien har nå tatt i bruk alternative lokkemetoder i håp om at flere skal ta vaksinen.

Skjermbilde: Reuters /Youtube

Flere steder i verden er det en viss fiksering ved å få flest mulig til å ta koronavaksinen. I USA har demokratene presset på for innføre vaksinetvang, og New Zealands statsminister Jacinda Ardern annonserte nylig at de som ikke er vaksinert vil miste rettigheter de en gang hadde.

I Østerrike har rundt 65 prosent valgt å vaksinere seg. Dette er noe bordellet «Fun Palast» ønsker å få flere til å gjøre – ved å tilby 30 minutter med en prostituert. I videoen nedenfor intervjues en mann som takket ja til tilbudet.

Om kampanjen får noen større effekt gjenstår å se. Østerrikske myndigheter har allerede forsøkt å øke vaksinasjonsraten ved å forby uvaksinerte personer å besøke for eksempel restauranter og kinoer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
10 måneder siden

Dette gir meg enda mer grunn til å ikke ta v*ksinen.

mia
mia
10 måneder siden

Jeg ville tatt vaksinen uansett, hevder denne mannen. Så derfor tenkte mannen; hvorfor ikke slå to fluer i en smekk. Og dermed åpnet han smekken. Den tidligere politikeren Kristin Krohn Devold insisterer på (Nrk forleden) at dette influensapasset skal bli virkelighet, fordi da kan vi alle puste ut og ta inn på hotell og restaurant. Denne bransjen lider idag. Med andre ord må de uvaksinerte og de vaksinerte nå atter bruke munnbind for ikke å ta sjansen på å bli smittet av de vaksinerte. De vaksinerte innser at de må bruke denne masken fordi de innser at de likesinnede med… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

Dette er kanskje en parallell til fortellingen i Bibelen, der Jesus fristes av djevelen i ørkenen? Djevelen lover ham «alt» han måtte ønske seg, dersom han bare faller på kne og tilber ham. I horehuset i Wien skal altså mennene få gratis sex med en prostituert en halv time mot å la seg injisere, altså tilbe Big Pharma og den nye verdensorden(the big reset).