Hjem Nyheter Østerrike truer befolkningen med fengsel om ikke de lar seg vaksineres

Østerrike truer befolkningen med fengsel om ikke de lar seg vaksineres

4

VAKSINETVANG Den østerrikske regjeringen truer nå landets befolkning med bøter og fengsel om ikke de lar seg injeseres med koronavaksinen.

Illustrasjonsfoto.

Den østerrikske regjeringen vil i 2022 innføre vaksinasjonstvang for landets befolkning og truer med bøter og fengsel for dem som vegrer, rapporterer Kronen Zeitung.

Ifølge et første lovutkast vil obligatorisk vaksinasjon innføres fra 1. februar. Fra 15. februar vil uvaksinerte få tildelt time for vaksinasjon, og fra 15. mars vil de av befolkningen som vegrer å la seg vaksineres bli bøtelagt med 600 euro hver tredje måned, og opp til 3 600 eller 2 400 euro hvert år.

De av befolkningen som ikke skulle klare av med bøtene vil av den østerrikske regjeringen bli fengslet.

Vaksinasjonstvang vil gjelde for alle østerrikske statsborgere, med unntak av barn opp til 14 år, gravide kvinner og personer har blitt friske etter registrert Covid-19. Det vil si 180 dager etter positiv PCR-test.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
9 måneder siden

Det er jo helt utrolig sykt. Helt klart brudd på menneskerettigheter.

Critical
Critical
9 måneder siden

Dette er så sykt at jeg ikke klarer å sette ord på det, de tror at de kan fengsle mennesker som velger å ikke ta vaksinen? Lykke til…

Harald Feide
Harald Feide
9 måneder siden

Dette er ikke noe annet enn kriminell utpressing begått av maktgale psykopater som ønsker mer kontroll over befolkningen. Hvis myndighetene virkelig brydde seg om å ta vare på helsen til folket, hvorfor bruker de ikke mer tid på å belyse folk om «de utallige positive sidene ved vaksinen», istedenfor å true folk med bøter og fengsel hvis de nekter å ta den?

Sist endret 9 måneder siden av Harald Feide
trackback
8 måneder siden

[…] Østerrike truer befolkningen med fengsel om ikke de lar seg vaksineres […]