Hjem Nyheter Over 100 000 personer krever at George Soros blir klassifisert som terrorist

Over 100 000 personer krever at George Soros blir klassifisert som terrorist

USA Over 100 000 personer krever at den amerikanske presidenten Donald Trump klassifiserer den jødiske milliardæren George Soros som terrorist. De krever også at den amerikanske staten beslaglegger Soros’ eiendeler.

George Soros. Foto: CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Frihetskamp har tidligere rapportert om underskriftskampanjen som ble lansert for å få den jødiske finansfyrsten George Soros arrestert. Underkriftskampanjen begrunnes med at Soros’ virksomhet er en trussel mot den frie verden, og at han gjennom sin finansielle støtte til tvilsomme organisasjoner i USA truer nasjonens sikkerhet og suverenitet.

For å få saken behandlet av Det hvite hus, er det nødvendig med 100 000 signaturer, som nå er samlet inn. På Det hvite husets hjemmeside har navneinnsamlingen, som startet 20. august, hittil fått 130 000 signaturer. Det er 30 000 flere navn enn det som kreves for at president Donald Trump formelt må besvare anmodningen.

Innsamlingen har overskriften «Erklær George Soros terrorist og beslaglegg alle eiendeler hans organisasjoners disponerer under RICO og NDAA-loven.» Initiativtakerne bak innsamlingen krever at det amerikanske justisdepartementet «umiddelbart erklærer George Soros og alle hans organisasjoner og ansatte som innenlandske terrorister, og at alle hans personlige og organisatoriske eiendeler blir beslaglagt.»

Anklagen mot Soros er basert på disse fire forhold:

  • Gitt økonomisk støtte til protester i store amerikanske byer som har resultert i dødsfall samt millioner av dollar i skade på eiendom.
  • Har gjennom «finansielle donasjoner» bidratt til å utvikle en usunn og uheldig innflytelse over hele det demokratiske partiet og en stor del av den amerikanske føderale regjeringen.
  • Har til hensikt å begrense amerikansk suverenitet. Med hans egne ord: «Det største hinderet for en stabil og rettferdig verdensorden er USA, og forandring av holdningen og politikken som gjennomføres i USA, er fortsatt topp prioritet.»
  • Er en valutamanipulatør. Soros innledet blant annet en britisk finanskrise på 90-tallet gjennom å dumpe milliarder av pund (såkalt «short-selling»), hvilket tvang frem en devaluering av valutaen. Denne aksjonen alene sies å ha gitt Soros en gevinst på over én milliard dollar.

Kilde:
Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations’ assets under RICO and NDAA law