Hjem Nyheter Norden Over 11 millioner bor nå i det flerkulturelle Sverige – kun 4...

Over 11 millioner bor nå i det flerkulturelle Sverige – kun 4 millioner arbeider

9

SVERIGE Omkring 4 millioner av Sveriges innbyggere forsørger den resterende befolkningen. På papiret har Sverige 10,4 millioner innbyggere, men om man tar med illegale innvandrere og personer med samordningsnummer så har Sverige en befolkning på over 11,3 millioner.

Temabilde: Sverige lider under stor arbeidsløshet, men masseinnvandringen fortsetter.

I en artikkel på Arbetsmarknadsnytt advarer økonomen Johan Kreicbergs fra Svensk næringsliv, om at Sveriges kommende økonomiske krise kan bli langt verre enn først antatt. Han forteller at færre personer i Sverige får tak i arbeid på grunn av voksende arbeidsløshet, sykefravær og permitteringer under koronakrisen.

Antall folk som er ansatte, det vil si «sysselsatte» er fortsatt høyt. Men på grunn av det økende sykefraværet, korttidspermittering og korttidsfravær under koronakrisen, er det ikke alle «sysselsatte» som faktisk arbeider.

«Av totalt 10,4 millioner innbyggere i Sverige er det altså bare 4,1 millioner som arbeider for tiden», står det i artikkelen. Dessuten forventes antall eldre i landet å øke, noe som er «veldig bekymringsfullt ut fra et forsørgningsperspektiv», hevder Kreicbergs.

Artikkelen blir fortsatt kommentert og diskutert på Twitter, der blant annet anvenderen «kaptenspaner» kommenterer at det er masseinnvandringen som er den primære årsaken til den økende befolkningen, og ikke den «voksende eldre befolkningen».

Det svenske Skatteverket bekrefter dessuten på Twitter at de 870 000 innvandrere som fremdeles ikke har statsborgerskap, og istedet har fått et samordningsnummer, ikke regnes med i Sveriges 10,4 millioner innbyggere. Det innebærer altså at Sverige har en befolkning på omkring 11,3 millioner, eksklusivt alle illegale innvandrere som oppholder seg i landet. Alle disse forsørges nå av 4,1 millioner innbyggere, grovt sagt må 1/3 forsørge 2/3.

Les også:
Innvandring fører til økte pensjonskostnader ifølge svensk studie
Hver somalier koster Norge ni millioner kroner

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er en STOR forskjell på det at den arbeidende befolkningen sørger for sine eldre, som har bidratt til samfunnet gjennom SITT arbeide, og det å sørge for «useless eaters», importert fra verdens mange shitholes, som sjelden og aldri vil bidra annet enn gjennom kriminalitet og produksjon av store ungeflokker, som heller ikke duger til stort annet enn samfunnsskade.

H.L
H.L
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Nettopp. Jævla frekt å flytte skylden over på eldre, når problemet er masseinnvandringen og plutselig lav fødselsrate hos oss nordboere. Skal man løse noe, så må man løse dette.

Heimdal
2 år siden

Importer 3.verden ->> bli transformert om til å bli et 3.verden land…

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Legg ned arbeidet og frem med høygaflene.

H.L
H.L
2 år siden

Nordboere har blitt et sosialkontor for den tredje verden. Hvorfor i huleste finner man seg i det? Legg ned arbeidet ja og reager.

Torbjørn
Torbjørn
Svar til  H.L
2 år siden

Done for a long time ago.

Harald rinden
Harald rinden
2 år siden

Så må dere få disse ut , dere er jo skyld i dette selv, den svenske stat , ta vare på det svenske folket????

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
2 år siden

Viss ikke ca. 4 mill svensker forsørger ca. 7 mill sandaper og blåmenn så dør vel 6 mill jøder av en eller annen oppdiktet grunn

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Det er jo ikke økonomisk bærekraftig med åpne grenser å gratis velferd.

Sverige å Norden går mot undergangen!