Hjem Nyheter Europa Over en halv milliard afrikanere ønsker å emigrere til Vesten

Over en halv milliard afrikanere ønsker å emigrere til Vesten

4

INVASJON En ny studie viser at to av tre afrikanere sør for Sahara ønsker å emigrere til Europa eller USA, og at millioner planlegger å flytte de neste fem årene.

Ifølge en studie fra det amerikanske forskningssenteret Pew Research Centre ønsker opptil to tredjedeler av en befolkning på 1,1 milliarder afrikanere å emigrere til Europa eller USA.

Omtrent halvparten av befolkningen i Kenya, Tanzania, Senegal og Sør-Afrika, og tre fjerdedeler av de som ble spurt i Ghana og Nigeria, ønsker å immigrere til USA eller Europa. Om lag 40 prosent av de som ble spurt i Senegal, Ghana og Nigeria som ønsket å flytte til vesten svarte at de har tenkt å gjennomføre planen i løpet av de neste fem årene.

Over én million mennesker fra disse landene har allerede emigrert til Europa mellom 2010 og 2017.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
4 år siden

Det arrangementet må avlysast

Erik
Erik
4 år siden

Merkelig at de ikke har lyst å utvandre til Brasil, India eller Kina eller lignende… Kan det være at de vet de blir dullet med i Europa og Nord-Amerika og ikke andre steder?

Det beste hadde vært å tilstrekkelig militarisere den sørlige grensen til Afrika. Om vi ikke beskytter oss mot disse blodsugerne så er det takk og farvel til vårt folks opprettholdelse og fremgang.

Nordisk stolthet
Nordisk stolthet
4 år siden

Blir så forbanna trist av at andre folk ikke tenker på at vårt folk blir skviset ut. Alt de tenker på er «MONY, MONY!». Empati er ikke en av deres sterke sider..

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Negrene flytter aldri fra Afrika. De tar Afrika med seg dit de emigrerer. Jeg synes forøvrig at det holder lenge med å ha en inngjerdet dyrehage i Norge der nede i Kristiansand hvor man spise is og se på bavianer på trygg avstand.