Hjem Nyheter Europa Over en halv million rasefremmede har kommet til Europa det siste året

Over en halv million rasefremmede har kommet til Europa det siste året

16

FREMMEDINVASJON Nye flyktningbølger ventes til Europa på grunn av uroligheter mellom tyrkere og kurdere, men antallet «flyktninger» har allerede økt med ti prosent – og det er bare de offisielle tallene.

Jødiske sentrale velferdsstyret (CWBOJ) i Tyskland under ledelse av Aron Schuster finansierer båten Ocean Viking og dens transport av somaliere til det «innvandringsfiendtlige» Europa. Bilde ter fra 19. august. Foto: SOS Mediterranee.

Mens stadig flere politikere og myndigheter mener at urolighetene mellom tyrkerne og kurderne kommer til å forårsake nye migrasjonsbølger til Europa, har antallet migranter til den tidligere hvite verden økt dramatisk allerede de siste tolv månedene.

Ifølge en analyse gjennomført av den tyske nyhetsportalen Die Welt har antallet ikke-europeiske innvandrere til EU, Sveits og Norge økt med ti prosent til 487 000.

Dette tallet inkluderer imidlertid kun personer som åpent søker asyl, men ikke andre innvandrere. Derfor er antallet innvandrere sannsynligvis over en halv million, skriver ungarske 888.hu.

De fleste rasefremmede har kommet fra Syria, Afghanistan, Venezuela, Irak, Pakistan, Colombia og Tyrkia. Landene som har tatt imot flest innvandrere i samme periode har vært Tyskland, Frankrike og Spania.

Hellas er inngangsporten for en stor del av disse «flyktningene». Antallet registrerte asylsøkere har der økt med nesten en fjerdedel til 46 000. Ifølge 888.hu utgjør Balkan en av hovedveiene for ulovlig innvandring.

Den andre viktige veien, Middelhavet, beregnes å i samme periode ha blitt brukt av ca. 80 000 migranter. Den største forandringen på denne fronten har blitt forårsaket av regjeringsbyttet i Italia. Under visestatsminister Matteo Salvinis politikk sank antallet båtflyktninger til omtrent en fjerdedel. Siden Salvini ble utmanøvrert har den siste regjeringen i Italia latt antallet innvandrere igjen stige.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Adolf Hitler hadde rett! Og hadde det bare vært han som vant krigen, så hadde globalistenes ødeleggelse av Europa aldri funnet sted.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det dypt deprimerende er at norske kvinner og menn deltar i disse «redningsoperasjonene» i Middelhavet, i regi av NGO’er, som feks Leger uten grenser, finansiert av jødiske «humanitære» organisasjoner, bl.a. Bevisst eller ubevisst bidrar disse «do-gooders» til å hjelpe subhumans til Europa, der de i stort monn vil operere som kriminelle og velferdsparasitter. Igjen, det er ikke jødene som er verst; deres velvillige goyim er verre, fordi de må ansees som forrædere mot eget folk og egen rase.

Morten
Morten
2 år siden

Helt for jævlig

Torleif Dahl
2 år siden

Mange av dem kommer sikkert til å på et eller annet vis ende i våre nabolag og gjøre dem utrygge. Hvorfor aksepterer folket en regjering som ikke klarer den grunnleggende oppgaven å forsvare landet mot ytre fiender, selve formålet med en stat? Vår regjering skal jo bare ha makt for maktens skyld?

tony
tony
2 år siden

Og i morgen så var alle naboene dine voldtatt knivstukket og drept
og de nye som kom kunne ikke engang snakke ditt språk og så blir
det din tur om ikke lenge.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Forbanna migranter og lykkesøkere.

Repatrier samtlige omgående!

Heimdal
Heimdal
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Alt er orkestrert av interessene som også leder organisasjoner som Doctors without borders, SOS Mediterranee og en haug av andre. Formålet er å utrydde europeere. De disse interessene består av sier det selv, «migrantene» er bare produktet for å transformere Europa med.
Hvert folk til sitt land = Fred

Marius
Marius
2 år siden

Nok er nok!

Ut!

Marianne Heghre Olsen
Marianne Heghre Olsen
2 år siden

Fy fader altså!

Hvorfor åpner ikke Israel opp grensene sine nå heller? Nei, glemte det.. Der Rasesjekker de alle før man Evt slipper inn…

Jødene har selv operert med raselover de siste tusen årene.

Ut med pakket!

Stian
Stian
2 år siden

Revolusjon, nå!

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Nei til globalismen!

Ja til sunn fornuft!
Nasjonalsosialismen skal redde folket vårt, tenk. Stå på unge som gamle. Vi eldre støtter dere hele løpet ut.

Hill og sæll

Knut
Knut
2 år siden

(((NATO))) Har forårsaket kun død og lidelse. Måtte denne kreftsvulst ende en vakker dag i nær fremtid.

Leve kampen!

Reza Khalid
Reza Khalid
2 år siden

Jøddene er syka i hode. Værså snill motstandsbevegelsen, hjelpa oss med å ta over vårt hjemlande tilbake. Vi vil hjem, men Mossad skal drepe oss Goyim.
Hail seier!

tony
tony
Svar til  Reza Khalid
2 år siden

flykt til naboland med samme kultur ikke ødlegg vårt.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Reza Khalid
2 år siden

Jødenes krigslyst skaper uro i midtøsten, helt klart. Alle arabere burde støtte Hizbolla i deres kamp mot den jødiske globalismen. Goyims burde alliere seg over hele verden mot verdensjødedommen, før de raserer en etter en.

MaximillianStorm
MaximillianStorm
2 år siden

Ut med pakket!