Hjem Nyheter Norge Overfallsvoldtekt i Trondheim

Overfallsvoldtekt i Trondheim

TRONDHEIM: Natt til mandag ble en ung kvinne overfalt og voldtatt på et grøntområde på Flatåsen. Gjerningsmannen, en utenlandsk mann, er fortsatt på frifot.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Voldtekten fant sted ved et grøntområde mellom noen boligblokker på Flatåsen i Trondheim ved 02-tiden natt til mandag. Offeret, en kvinne i 20-årene, var på vei hjem da en ukjent mann angrep henne bakfra og voldtok henne.

Etter voldtekten skal kvinnen ha klart å varsle bekjente, som førte henne til voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital. Ifølge krimvaktleder Are Løw-Owesen ved Sentrum politistasjon ble de varslet om hendelsen ved 05-tiden.

Løw-Owesen forteller at kvinnen har gitt følgende beskrivelser av gjerningsmannen:

Gjerningsmannen skal være cirka 175 cm høy, ha vanlig kroppsbygning og være mellom 25 og 30 år. Han har mørkt hår og mørke øyne, og skal ha utenlandsk bakgrunn. Han hadde mørkeblå jakke med hette som han hadde dratt over hodet. Han var ikledd en lys dongeribukse som så slitt ut.

Gjerningsmannen er enn så lenge på frifot, og politiet ber eventuelle vitner som kan ha observert noe, om å ta kontakt med politiet.

Kilde:

Kvinne skal ha blitt overfalt bakfra og voldtatt på Flatåsen