Hjem Nyheter Norge Overfalt, voldtatt og ranet nær Mandal sentrum

Overfalt, voldtatt og ranet nær Mandal sentrum

MASSEINNVANDRING En kvinne ble natt til søndag overfalt, voldtatt og ranet av en utenlandsk mann i Mandal.

Mandal_Sjøsanden

En kvinne i 50-årene ble natt til søndag mellom klokken 02 og 03 overfalt, voldtatt og ranet av en utenlandsk mann like utenfor Mandal. Kvinnen, som var på ferie i Mandal, skal ha vært på vei fra sentrum og til den populære Sjøsanden camping, da overfallet fant sted.

Politistasjonssjef Leif Vagle forteller til Fædrelandsvennen at kvinnen ble tatt hånd om av forbipasserende etter voldtekten.

– Kvinnen var alene da dette skjedde. Hun har kommet ut fra Furulunden, og deretter blitt tatt hånd om av en forbipasserende. Ingen har vært vitne til selve hendelsen.

Kvinnen ble sendt til voldtektsmottaket, og ble senere avhørt av politiet. Ifølge Vagle har hun tatt både fysiske og psykiske skader som følge av overgrepet.

– Hun er sterkt preget av hendelsen, både psykisk og fysisk. Kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet, men de er ferdig nå.

Voldtektsmannen oppgis være en utenlandsk mann som var lys i huden. Etter å ha voldtatt kvinnen stjal han hennes veske. Denne ble senere funnet på en parkeringsplass nær Mandal svømmenhall. Vagle opplyser om at det er sikret spor.

Kilde:
Kvinne overfalt, voldtatt og ranet i Mandal