Hjem Nyheter Globalt Oversikt: 1 100 Twitter-jøder som later som at de er hvite for å...

Oversikt: 1 100 Twitter-jøder som later som at de er hvite for å øke jødisk makt

0

JØDISK HAT Nå finnes det en oversikt med over 1 100 jøder på Twitter som endrer form og later som at de er hvite for å styrke den jødiske makten og svekke hvite grupper og nasjoner.

Jøder bedrar ikke-jøder med å late som at de er hvite når det passer den kollektive jødiske agendaen.

En bruker på The Internet Archive som går under navnet The European Man har postet en samling med over 1 100 jøder som på Twitter bytter mellom «hvit» og jøde for å øke den jødiske maktens trykk på hvite mennesker og nasjoner.

Å kalle en jøde for «hvit» betraktes ofte av jøder som den verste fornærmelse. Det hindrer ikke at de selv antar en falsk hvit identitet når det passer deres politiske mål. Denne jødiske måten å bytte identitet har pågått på Twitter i en årrekke.

Ofte bruker de sin falske hvite identitet for å få følgere til å identifisere seg med dem for å deretter kritisere og sverte sine «medmennesker» for deres «hvite rasisme» og «hvit makt»-oppførsel.

Videre går jødenes saksliste ofte ut på at hvite skal overlevere sine land til mennesker med mørkere hudfarge for at disse hevdes være «mer fortjent» til landets ressurser. Disse «underpriviligerte» menneskene anses av de falske hvite jødene å ha blitt «offer» for «de hvites institusjonelle rasisme» og rasemessige «mikroangrep».

Noen ganger handler det om at de oppfordrer sine «hvite medmennesker» til å sterilisere seg eller ta abort «for miljøet», eller at amerikanere skal innlevere sine lisensvåpen til myndighetene på grunn av «alle hvite høyreekstremisters masseskytinger».

Ofte brukes rene løgner for å motivere slik politikk. Blant annet anklages hvite for deres historiske slavehandel med afrikanere i Amerika, en forretningsvirksomhet som i overveldende grad var jødisk. På samme måte nevnes det aldri at det var hvite som hevet og forbød slavehandelen i USA.

Noen ganger kaster jødene masken

For å motvirke kritikk går de falske hvite jødene deretter ofte tilbake til sin jødiske identitet, ikke sjelden med å hevde at de er forfulgt av antisemitter og utsatt for «hat og trusler».

For et par uker siden mottok den jødiske skuespilleren Rosanna Arquette kritikk for at hun hadde twittret at hun var «lei seg for at hun var født hvit og privilegert», at hun følte «så mye skam» over det og at hun «blir kvalm av det».

Etter at hun ble møtt med «hat og trusler» fra følgere som visste at hun er jødinne, ringte hun etter egne opplysninger til FBI som rådet henne til å sette Twitterkontoen til «privat» til kritikkstormen var over.

Den amerikanske nettavisen Christians for Truth skriver at dette jødiske bedrageriet ikke er noe nytt og noterer at Adolf Hitler påpekte at jøder under hans tid ofte antok en falsk «tysk» identitet når det passet dem; det vil si når det var til deres fordel å gjøre det. Dette innebærer også, skriver Christians for Truth, at slike jøder hykler.

Og likevel hykler jøder ved å hevde sin rett til å opprettholde sin unike «jødiske identitet», samtidig som de skamløst skjeller ut hvite for å ville opprettholde sin «hvite identitet» og hvite nasjoner. Og hvis man våger å påpeke dette hykleriet [slår de fra seg] og freser ordet «Antisemitt!»

Samlingen med de over 1 100 formskiftende jødene kan lastes ned HER.

Mer enn bare å være en liste over bedragerske jøder viser den mange av teknikkene som jøder bruker for å demoralisere hvite mennesker og skade deres nasjoner.