Hjem Nyheter På banner i Los Angeles: «Jødene vil ha rasekrig»

På banner i Los Angeles: «Jødene vil ha rasekrig»

5

USA Et banner med budskapet «Jødene vil ha rasekrig» ble hengt opp over en motorvei i Los Angeles, sist lørdag. Nå etterforsker jødiske ADL, i samarbeid med politiet, hvem som står bak aksjonen.

Banner i Los Angeles. Bildekilde: Twitter

På en banner som hang på en overgang over den sterkt trafikkerte motorvei 405 i Los Angeles, sist lørdag, kunne forbipasserende bilister lese «Jødene vil ha rasekrig», skriver The Times of Israel. En banner som hang ved siden av hadde teksten «Tut om du vet».

Enkelte bilder som var postet på sosiale medier viste også en tredje banner med adressen til en nettside, «Goyimtv.com».

Nå skal den lokale avdelingen av Anti-Defamation League (ADL), i samarbeid med politiet, forsøke å utrede hvem som står bak bannerne.

Det er i skrivende stund uklart om budskapet «Jødene vil ha rasekrig» dreier seg om det faktum at BLM og Antifa finansieres av den jødiske mangemilliardæren George Soros, hvis finansnettverk «The Open Society Foundations», har donert flere millioner til begge organisasjonene. Så sent som i juli donerte han 220 millioner dollar til anti-hvit virksomhet i USA.

Gjennom «fredelige protester» over hele verden, som veldig ofte utarter seg til ekstrem vold og kaotiske opptøyer, hisses det opp til hat mot hvite mennesker.

Den jødiske skuespillerinnen Frances Fisher skrev i mai på Twitter at hun gjerne ville drive frem en rasekrig: «Vi kommer til å gi de [hvite] en rasekrig. Jeg er med #BlackLivesMatter. Vi kommer til å vinne».

Bannerne ble etterhvert erstattet med Israels flagg, noe som ikke ble satt særlig pris på.

Les også:
BLM-innsamlingene håndteres av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret
Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Kommer ikke inn på Goyim Tv. Nettsted ikke tilgjengelig får jeg opp.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Har ADL blitt en politimyndighet? Jøss, et banner skaper verdensnyhet.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Det er nok «Handsome Truth» og resten av gjengen i GDL / Goyim Defense League som står bak disse stuntene og internettsiden GoyimTV (som nå er nede).

For å være ærlig så har jeg alltid vært usikker på den fyren. Han har en temmelig degenerert stil, og kan virke noe enkel og «rølpete» i måten han formidler budskapet om jødisk makt. Han fremstår nesten som en såkalt «agent provocateur», selv om han naturligvis forteller sannheten og sikkert har vekket opp en del mennesker.

Her er den siste oppdateringen hans angående GoyimTV:

https://www.bitchute.com/video/8RiGnTKbwez8/

H.L
H.L
Svar til  Moderne kjetter
1 år siden

Ja, det stemmer. Og helt enig.

H.L
H.L
1 år siden

De har jo helt rett. BLM-bevegelsen vil ha rasekrig og jødene finansierer BLM og har oppviglet til opptøyer.

5
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x