Hjem Nyheter Pakistaner pågrepet for voldtekt og drap av høne

Pakistaner pågrepet for voldtekt og drap av høne

2

PAKISTAN En ung pakistaner er pågrepet av politiet etter å ha voldtatt naboens høne til den døde.

Illustrasjonsfoto

I den pakistanske provinsen Punjab har en 14-årig pakistaner blitt pågrepet av politiet etter at han «kidnappet» og voldtok en høne til den døde. Hendelsen fant sted den 11. november.

Ifølge hønens eier, Mansab Ali, skal gjerningsmannen Ansar Hussain ha stjålet hønen og deretter forgrepet seg seksuelt på den, hvilket førte til at den døde. Vitner til hendelsen har bekreftet Alis historie.

Nasrullah og Tufail, som var vitne til hendelsen, har i sitt vitnemål til politiet fortalt at «hønen døde iløpet av tiden som den ble voldtatt av Hussain». At hønen hadde blitt seksuelt utnyttet bekreftes også av en medisinsk undersøkelse.

Den lokale politisjefen Sarfraz Anjum fortalte i en uttalelse at Hussain ble pågrepet etter at de ved den medisinske undersøkelsen kunne konstatere at hønen hadde blitt seksuelt utnyttet. Anjum fortalte videre at Hussain i avhør hadde erkjent seg skyldig i voldtekt av en høne på grunn av «seksuell frustrasjon».

Hussain sitter nå i varetekt i påvente av påtale.

Kilde:
Pakistanier gripen för våldtäkt av höna

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Hehehe pakkiser er seg selv lik. Når får vi se en underskriftskampanje for å få dette seksuellt frustrerte barnet til Norge?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Stakkars høne, som jo også et et navn for det kvinnelige kjønnsorgan. Men det måtte vel ha vært bedre å prøve seg på en sau eller en ku? Seksuell nød driver iblant disse stakkars brune barna til slikt og det må vi jo forstå. Hvis det ikke var en pakkis hadde det helt sikkert vært en hvit gutt.