Hjem Nyheter Norden Palestiner varetektsfengslet for voldtekt av svensk jente

Palestiner varetektsfengslet for voldtekt av svensk jente

3

FLERKULTUR En 21 år gammel palestiner har blitt varetektsfengslet mistenkt for å ha voldtatt en 14 år gammel svensk jente i søndre Sverige.

Onsdag 1. august ble den 21 år gamle palestineren Ahmed Almajayda (19960816-9539) varetektsfengslet etter skjellig grunn til mistanke for voldtektsforsøk og voldtekt av barn. Voldtekten og voldtektsforsøket virker begge å handle om den samme 14 år gamle svenske jenta, da saken bare har én fornærmet.

Ifølge fengslingsbegjæringen ble det mistenkte voldtektsforsøket begått en gang mellom 7.–8. juli 2018 på Möllebacksgatan i Ronneby og den mistenkte voldtekten den 29. juli 2018 på Skolvägen i Kallinge.

Hvis man ser på området rundt Skolvägen på et kart ser man at Häggadalavägen 9 hvor Almajayda bor med sin familie ligger bare 200–400 meter fra skolen og det nærliggende grøntområdet hvor voldtekten trolig ble begått.

Den mistenkte voldtekten ble begått nær Almajaydas hjem.
Den mistenkte voldtekten ble begått nær Almajaydas hjem.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Beast on the prowl.. Rovdyr og byttedyr. Intet nytt under solen. Som sauer uten gjeter er våre unge jenter blant ulver i fåreham – de forstår det ikke og betaler prisen. Og hvem har ansvaret? Folkeforræderske politikere, som har latt ulvene inn.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

OT: Svensk polis trodde de likviderte en høyreekstrem etnisk svensk ung mann og skulle få medalje og klapp på skulderen av Löfven, så gikk noe galt:

https://dailystormer.name/swedish-police-gun-down-sick-white-kid-with-toy-gun/

Skam over svensk pride-polis!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Skulle satt disse muslimene på spidd som Vlad the impaler i sine glansdager.