Hjem Nyheter Europa Paramilitære er klare til å styrte den franske regjeringen

Paramilitære er klare til å styrte den franske regjeringen

5

FRANKRIKE Gule vester-lederen Christophe Chalençon har blitt intervjuet og filmet av et italiensk tv-team, og hevder at paramilitære grupperinger er klare til å angripe sentrale samfunnsinstitusjoner og styrte de franske myndighetene.

Christophe Chalençon Foto: ARCHIVES VALÉRIE SUAU

Det er en av lederne for De gule vestene, Christophe Chalençon, som angivelig har blitt intervjuet og filmet av et italiensk tv-team. I intervjuet hevder han at paramilitære grupperinger er klare til å angripe sentrale samfunnsinstitusjoner og styrte myndighetene, hvis ikke kravene til De gule vestene blir innfridd. De paramilitære Chalençon refererer til skal være forhenværende yrkesmilitære.

Intervjuet er foretatt med skjult kamera og publisert gjennom en Twitter-konto tilhørende det italienske tv-showet «Piazzapulita», og skal ha blitt foretatt i forbindelse med et møte som italienske representanter fra myndighetene, blant andre visestatsministeren Luigi Di Maio, hadde med De gule vestene; Et møte som for øvrig ble sterkt fordømt av franske myndigheter.

– Jeg vet jeg tar store sjanser. En kule kan treffe hodet mitt når som helst. Men det bryr jeg meg ikke om. Jeg er tro mot min overbevisning, for om de skyter meg i hodet så er giljotinen det neste for Macron. Vi har kommet dithen at hvis de dreper meg så dør også Macron. Dette fordi folk vil storme Elysee og rive ned alt. Macron, hans kone, og hele gjengen.

Dette hevder stemmen i filmen av det som er oppgitt å være Chalençon. Han fortsetter videre:

– Hvis de rører en av oss, så har vi folk, paramilitære, som er klare til å gripe inn, fordi de også ønsker å styrte regjeringen. Så, i dag er alt rolig, men vi beveger oss på kanten til borgerkrig. Så finn en politisk løsning fortest mulig, fordi det er folk som ønsker å gripe inn mer direkte overalt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 år siden

Jødene skall få sin lønning.

Steinar
Steinar
3 år siden

I Frankrike går de til handling, mens i Norge sliter vi med moderate særinger og defaitister som mener at demonstrasjoner og aktivisme ikke fører til noe, som mener at man heller må trekke seg inn i skogen å spille rollespill og laste opp en YouTube-klagebønn i ny og ne, og for all del ikke opptre på noen som helst måte som kan oppfattes som sint, eller det verste av alt; å ikke inngå kompromisser og spille litt mer «taktisk».

Reodor
Reodor
3 år siden

Frankrike er egentlig et vanvittig rikt land der de få som sitter på toppen har rigget hele systemet til egen fordel. Deres bullshit «demokrati» og «frie presse» har spilt fallitt.

Det første som må innføres etter Frigjørelsen er en Fransk sentralbank som er eid av folket og som trykker nye rentefrie penger som skal komme hele folket til del. Bare slik kan man frata (((eliten))), med deres kriminelle privateide banker, den totalitære makt de idag har over det franske folks skjebne.

H.L
H.L
3 år siden

Helt riktig. En «opposisjon» som ikke vil frigjøre seg fra de jødiske banker, er ingen opposisjon overhodet. En «opposisjon» som ikke vil løsrive seg fra jødisk makt, er en falsk opposisjon.

Reodor
Reodor
3 år siden

«It is well that the normies of the nation do not understand our (((banking and monetary system))), for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.» — Henry Ford