Hjem Nyheter Parlamentsmedlem i Australia byttet kjønn under abortdebatt

Parlamentsmedlem i Australia byttet kjønn under abortdebatt

0

AUSTRALIA Det konservative parlamentsmedlemmet Barry O’Sullivan fikk nok av feministenes konstante angrep mot hans standpunkt mot abort. Ettersom feministene mener at han ikke bør ta stilling mot abort i egenskap av å være mann deklarerte han plutselig at han nå identifiserer seg som kvinne.

Det var på onsdag at det australske parlamentsmedlemmet Barry O’Sullivan, fra Queenslands nasjonalliberale parti, overfor parlamentet forsvarte et forslag om at abortforkjempere skulle kastes ut fra et abortkritisk arrangement på «De ufødte barnas dag». Tanken var at de abortelskende feministene ikke skulle få mulighet til å forstyrre arrangementet.

– Ettersom jeg har vært så frekk at jeg har tatt opp spørsmålet om siste minutt-aborter, der barn som bare er minutter fra å få et navn aborteres under det grønne partiets politikk, så kommer jeg ikke til å være stille lenger. Jeg kommer ikke til å stå stille og se på mens disse menneskene fortsetter å marginalisere politikk og ideer for vår nasjon, som vi vil diskutere og som jeg tror støttes av en majoritet av nasjonen, innledet O’Sullivan sin presentasjon.

Men da en en senator i kammeret forsøkte å avbryte ham med et «du er ikke kvinne»-argument, gav O’Sullivan motsvar og satt punktum i debatten:

– Nåvel, du har vært en del av dette, senator. Jeg vil annonserer mitt kjønn i dag – som jeg har rett til – å være kvinne, og du vil aldri mer kunne angripe meg.

O’Sullivans modige og noe plutselige kjønnsbytte har gått viralt på sosiale medier, hvor feminister avfeier utspillet som «infantilt» mens abortkritikere og antifeminister har kalt det for «genialt».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg