Hjem Nyheter Europa Partiet Islam forventes å vokse i Belgia

Partiet Islam forventes å vokse i Belgia

6

BELGIA Et islamsk parti stiller i et belgisk kommunevalg for andre gang. Partiets mål er å introdusere sharialover i Belgia.

I oktober er det kommunevalg i Belgia og det islamske partiet Islam stiller for andre gangen opp i valget. I det forrige valget i 2012 vant partiet to seter i kommunene Moelenbeek og Anderlecht. Denne gangen står partiet på listene i hele 28 kommuner.

– Vårt mål er en 100 prosent islamsk stat, men vi vil ikke innføre hijab-tvang. Ved å introdusere Sharia, vil vi følge profetens vei og Koranen, sier grunnlegger Redouane Ahrouch.

Belgias innvandringsminister Theo Francken, fra partiet Ny-flamske-alliansen, har skrevet på Twitter at han blir «kvalm» av det islamske partiet. Videre hevder han at Sharia er i strid med menneskerettighetene, og at partier som ønsker sharialovgivning er  udemokratiske.

Såkalte eksperter sier at det islamske partiet mest sannsynlig vil vinne mark ettersom mange marokkanske og tyrkiske innvandrere er lei av venstrepartiene, som de tradisjonelt har stemt på tidligere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Kvalmt .

ratatatatata!!!

Når ???

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Med en overrepresentert muslimsk befolkning så vil nok dette være som et spill domino hvor flere og flere europeiske land faller under for muslimske partier hvor de vil få mer og mer økende innflytelse.

Skremmende utvikling.

Vi for se hvordan politikerne i Brussel reagerer.

Roar
Roar
4 år siden

At ikke enkelte forstår at dette er en invasjon er meg helt ubegripelig. Ikke en invasjon med kameler og sverd, men ved hjelp av en (((indre fiende))) som har infiltrert Europas parlamenter og bestikket de grådigste og hjerteløse av våre politikere. Tror virkelig disse hylende venstreekstremister at de selv vil bli takket og hedret av disse fremmede, om den dag kommer at det folk de selv er en del av blir minoritet i eget land som følge av masseinnvandringen? Vi ser jo allerede hvor takknemlig de er ovenfor disse venstreekstreme, der hvor de fremmede har blitt majoritet.

Martin
Martin
4 år siden

Det burde vært forbud mot og ha religion inblandet i politikk.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Det är en fråga om ras.
I ett etniskt rent Europa skulle det aldrig funnits en grogrund för islam.

trackback
3 år siden

[…] Les også: Partiet Islam forventes å vokse i Belgia […]