Hjem Nyheter Partiet Stram Kurs brant en ny koran i Rinkeby – har lovet...

Partiet Stram Kurs brant en ny koran i Rinkeby – har lovet å brenne flere i helgen

8

SVERIGE Torsdag morgen ble nok en koranbrenning gjennomført i Sverige av det danske islamkritiske partiet Stram Kurs. Denne gangen i den flerkulturelle gettoen Rinkeby i Stockholm.

Illustrasjonsfoto.

En koranbrenning ble gjennomført torsdag morgen i innvandrergettoen Rinkeby i Stockholm, rapporterer Samhällsnytt. Boken ble brent av funksjonærer fra det danske islamkritiske partiet Stram Kurs, som ledes av counter-jihadisten Rasmus Paludan.

Man vil gjennom aksjonen påminne om at det er en grunnlovsbeskyttet rettighet å demonstrere i Sverige, samt å brenne et eget eksemplar av en bok, selv om det skulle være en koran. Dette til tross for at det svenske politiet for to uker siden forbød Paludan å demonstrere og attpåtil ga han ett toårig innreiseforbud til Sverige.

Ved partiets forrige koranbrenning i flerkulturelle Rosengård i Malmö brøt det ut voldsomme innvandreropptøyer der rasefremmede «protesterte» ved å sette fyr på bildekk, starte bråtebranner, avfyre fyrverkeri, samt kaste stein på politiet. I forbindelse med opptøyene ble også mange biler brent opp.

Dagen etter oppstod et nytt antall småbranner over hele Malmö og en skole brant. At Gullviksskolan brant skal ifølge politiet dog «ikke hatt noen sammenheng» med koranbrenningen.

Den svenske Politimyndigheten skal ifølge en politikilde til Samhällsnytt ha innledet en såkalt særskilt sak mot Paludan der store ressurser ble avsatt for å hindre partilederen å anvende sin grunnlovsbestyttete ytringsfrihet.

Partiet Stram Kurs har planlagt å gjennomføre flere manifestasjoner i Sverige nå til lørdag, noe de har søkt demonstrasjonstilstand for. I søknaden nevnes fem innvandrergettoer: Botkyrka, Tensta, Akalla, Sollentuna og Upplands Väsby.

Politiet har rustet seg for nye uroligheter og har kalt inn 300 ekstra opprørspoliti som skal forsøke å opprettholde orden i Stockholmsforstedene på lørdag. Politiet har også satt inn 60 ekstra etterforskere.

Les også:
Voldsomme opptøyer etter koranbrenningen i Malmö
Koranbrenning ble gjennomført i Malmö til tross for at politiet hadde nektet tillatelse
Islamkritisk politiker nektes å demonstrere i København etter massivt muslim-bråk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Bra! Det øker polariseringen, noe som er en nødvendighet. Alt som trigger en overreaksjon hos de rasefremmende er bra. Islam er dog selvsagt ikke problemet her, men det er god optikk å se en frådende mobb med arabere, negere og annet rask som starter branner og angriper politiet.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Jeg ser absolutt effekten av koranbrenning, at det skaper en nødvendig polarisering. Men skulle gjerne ønsket at det kunne skapes på en annen måte. Folk bør også være obs på at disse counter-jihadister gjør dette av andre årsaker. Folk bør være obs på at counter-jihadister forsøker å tiltrekke seg den voksende opposisjon og villede disse til å tro at det KUN handler om deres religion Islam. At bare de integreres, så er liksom problemet løst. De bryr seg ikke om vårt folk, om vårt folk viskes ut i en smeltedigel og blandes opp med fremmede. De er kontrollert opposisjon.

H.L
H.L
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Integrering er kodeord for globalisme.

Espen
Espen
1 år siden

Var ikke Paludan homo og siktet for grooming av unge gutter?

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Så i videoen de hadde lastet opp, som nå er fjernet av youtube, at det var en rasefremmed innvandrer som var medlem av Stram kurs som brente koranen. Der ser du counter-jihadismen, alt fokuseres kun på islam. Hva det ble det av sangen til Paludan «de skal ikke integreres, de skal hjem» ?

H.L
H.L
1 år siden
JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  H.L
1 år siden

Det hadde selvsagt vært på sin plass, men effekten hadde ikke blitt den samme. Jødene hadde bare ledd hånlig og fortsatt med sin undergravende virksomhet i kulissene.

8
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x