Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Påsketurer til Jotunheimen og Prekestolen

Påsketurer til Jotunheimen og Prekestolen

FRILUFTSLIV Medlemmer og sympatisører av Motstandsbevegelsen har benyttet påsken til å aktivisere seg ute i det fri. Her følger to turrapporter fra Jotunheimen og Prekestolen.

Fjelleventyr i Jotunheimen

Medlemmer fra Norge og Sverige var tradisjonen tro i påsken samlet til fjelleventyr i den norske fjellheimen. Toppsanking sto på programmet og alle våre mål ble oppnådd til tross for ulike forutsetninger, erfaringer og utstyr. Formålet i år var ikke mengde topper, men gode opplevelser for alle deltakerne, med turer på ca. 9 timer hver dag. To topper over 2 000 meter ble likevel besteget, til full tilfredsstillelse for både de med fjellski og de med pudder-planker hvor nedkjøring var viktig. På kveldene var det ideologisk/politiske diskusjoner og film-fremvisning («The Boer Project»).

Se bilder fra Jotunheimen nedenfor
Frihetsfanen på Prekestolen

I det vakre påskeværet gikk 4 sympatisører til et av de mest populære tur områdene i Rogaland: Prekestolen. Prekestolen besøkes av omlag 150 000 besøkende hvert år, og denne dagen var det nok flere hundre mennesker i løypa og på toppen. Dette passet oss veldig bra for vi hadde med fanen! Det var mange personer som var nysgjerrig på den, og de fikk informative svar. Med noen korte pauser så gikk vi opp og ned på rundt 4 timer. Dette var en fin dagstur som vi varmt anbefaler.

Se bilder fra Prekestolen her

Vil du være med neste gang? Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen, og bidra i kampen for vårt folk og et fritt og forent Norden!