Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Patriot Front demonstrerte i Washington – ropte «Reclaim America!»

Patriot Front demonstrerte i Washington – ropte «Reclaim America!»

6

USA Uniformt kledd og bærende faner inntok den nasjonale kamporganisasjonen Patriot Front den amerikanske hovedstadens gater på lørdag.

Det var på lørdag at den nasjonalistiske kamporganisasjonen Patriot Front gjennomførte en demonstrasjon i den amerikanske hovedstaden Washington D.C. Representanter fra organisasjonen besøkte i november Den nordiske motstandsbevegelsen i Sverige. Under besøket på vestkysten fikk de blant annet spise svensk julebord, besøke historiske steder og delta på en offentlig aksjon med svenske Rede 2.

Lørdagens demonstrasjon i Washington ser ifølge bilde- og filmmateriale fra hendelsen ut til å ha lokket hundretalls deltakere, som uniformt kledd og med faneborg ropte «Reclaim America!» («gjenvinn Amerika!») og «Life, liberty, victory!» («liv, frihet, seier!»).

Samtlige deltakere ser ut til å ha vært maskert som en del av det uniforme utstyret, som for øvrig besto av kakifargede cargobukser, hvit skyggelue og en mørkeblå jakke. At deltakerne var maskert kommer av at de fleste av kamporganisasjonens medlemmer er anonyme, noe som Thomas fra Patriot Front utviklet mer da han var gjest i Nordic Frontier i desember.

Ifølge den jødiske avisen New York Times møtte demonstrasjonstoget ingen motstand i form av motdemonstranter da de marsjerte fra Lincolnmonumentet til parlamentsbygningen Capitol.

Noen har også publisert bilder fra demonstrasjonen på imgur, hvor man mer tydelig kan se demonstrasjonens estetikk og hvordan toget flankeres av sykkelpoliti.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Amerika våkner.
Bra!
Hill seier!

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Denne patriotiske org frigjorde seg i flg wikipedia fra unite the right I 2017 og høres ut som en light versjon av den først nevnte. Vi må ikke glemme at USA har en lang svart historie som endte med friheter for svarte slaver. Europa derimot har to tusen år med den hvite manns historie bak seg. Å endre dette for Europa er en kamp vi må ta. Og der starter kampen mot jøder der USA nok har en lang vei å gå.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

PF er en flott organisasjon. Håper Amerikanerne samler seg rundt dem.

Hanne
Hanne
2 år siden

Amerikanerene våkner og tar opp kampen. Flott!

Ola Dunk
Ola Dunk
2 år siden

Hail Victory!

trackback
2 år siden

[…] Patriot Front demonstrerte i Washington […]