Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Patriot Front i USA demonstrerte mot det jødiske bankveldet

Patriot Front i USA demonstrerte mot det jødiske bankveldet

NASJONALISME Amerikanske Patriot Front demonstrerte utenfor Federal Reserve Bank i Chicago.

Patriot Front, 4 juli i Chicago, Illinois, USA.

Aktivister fra den amerikanske nasjonalistiske organisasjonen Patriot Front demonstrerte midt i hjertet av det globale bankveldet. På USAs uavhengighetsdag, 4. juli, marsjerte de mot den privateide «Federal Reserve Bank» i Chicago, Illinois, og San Francisco, California.

Patriot Front protesterte mot det finansielle tyranni og til forsvar for nasjonal suverenitet og kollektiv frihet.

Frederic Pine la tirsdag ut noen bilder fra demonstrasjonen og kommenterte aktiviteten på Twitter:

Når «smeltedigelen» nå koker over, kommer vi ikke til å glemme hvem som helte den over oss. Vi kommer ikke til å glemme dem som styrtet Amerika til sin største tids fortvilelse, for noen få cent på dollaren. Nå er tiden inne for å organisere seg og overvinne fienden.

Et lys i hjertet av mørket: Patriot Front mot den privateide sentralbanken.

Begrepet «smeltedigel» (the melting pot) har, etter at den jødiske teaterforfatteren og forkjemperen for kulturell pro-semittisme og sionisme i Storbritannia, Israel Zangwill (død 1926) blitt referanserammen for å beskrive multikulturalismens USA.

Zangwill jobbet tett med sionismens far Moses Hess disippel Theodor Herzl. Begge strevde de på ulike måter å utvide den jødiske makten. Mens Herzl prøvde å bygge enhetlige jødiske land, prøvde Zangwill å utvide den jødiske dominansen ved å kolonisere vertsland med jødisk makt; i ulike deler av Amerika, men også på kontinentene Afrika, Asia og Australia.

Under hele tiden av sitt nærvær i Amerika har de kjempet for å maksimere innvandringen, hvilket de har lyktes med og dermed skapt en rasemessig og kulturell smeltedigel der rasene nå kjemper mot hverandre, noe som har vist seg i de seneste rasekravaller utført av Black lives matter-bevegelsen.

Federal Reserve Bank ble opprettet i 1913 av velstående jøder, i juleferien, slik at de skulle få være i fred fra hvite og kristne ikke-jøder som da feiret jul.

Patriot Front skriver i sitt manifest at:

Amerika trenger en generasjon modige menn som fryktløst møter alle trusler mot deres kollektive interesser. En generasjon formet av stål i sin innsats for å realisere sin store visjon om en ny nasjon. Denne samling av de pålitelige – de sanne arvinger i Amerika – vil lede vårt folk fremover.

For å danne en ny og rettferdig stat, må vi først innpode en reformert nasjonal ånd blant vårt folk – et folk fritt fra den moderne verdens byrder, og et folk med en glød etter å se seg selv som frie.
Samhold og enighet i vårt folk kommer til å være det kraftigste våpen som skal anvendes i vår utrettelige kamp for nasjonen og dens tidløse sak. Hver sjel som legemliggjør kampen vil være en uunnværlig del av vårt forente engasjement for nasjonal suverenitet og kollektiv frihet.

Mer om Patriot Front vil du kunne lese om på organisasjonens nettsted.

Les også:
Motstandsbevegelsen møtte Patriot Front
Patriot Front demonstrerte i Washington – ropte «Reclaim America!»
Ta tilbake makten fra globalistene!