Hjem Nyheter Pave Frans spår flere rasefremmede i 2018

Pave Frans spår flere rasefremmede i 2018

2

VATIKANET Pave Frans har igjen latt krokodilletårene falle for såkalte flyktninger.

Pave Frans fortsatte å tale for flere rasefremmende i Europa under sin nyttårstale hvor han blant annet forlangte at politiske ledere «burde gjøre mer for å hjelpe» og at «flyktninger» burde få anledning til å få sine stemmer hørt.

Samtidig som Frans ber om mer forståelse og imøtekommelse erkjenner han at et økende antall rasefremmende skaper sosiale problemer. Dette mener han bør løses med det han kaller for praktiske løsninger for å bedre velkomme «nykommerne».

Hans «progressivitet» har blitt et konstant fenomen under hans tid som pave. Han har blant annet vasket og kysset muslimske føtter og bedt land om å prioritere rasefremmende fremfor sin nasjonale sikkerhet.

Pave Frans har tilbrakt mesteparten av sitt religiøse liv i Jesuittordenen, som er en veldig progressiv katolsk orden. Han har blitt anklaget for å være kommunist og har ved flere anledninger flørtet med marxistiske ledere rundt om i verden.

Kilder:
Påven Franciskus predikade om fler rasfrämlingar under 2018
Don’t extinguish migrants’ hopes, Pope says on World Day of Peace
Pope Francis washes the feet of Muslim migrants, says we are ‘children of the same God’
Pope Francis: put migrant safety before national security
Is the Pope a communist?
Frans (pave)
Jesuittordenen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Pave Frans er den mest frafalne pave siden Vatikan 2 på 1960-tallet. Han er mer opptatt av ikke-katolikker og ikke-kristne enn de han offisielt skal representere, han bøyer hodet for sine jødiske overlords i Israel og vasker invadørenes føtter. Han er en skam og en styggedom for alle kristne og implisitt alle hvite i Europa og ellers i verden. Dessverre lytter lojale katolikker til ham, mens jødene og deres shabbos goyim klapper lydløst bak forhenget.

Kim
Kim
4 år siden

Har ikke sansen for han der nye paven etter og ha sett filmen Spotlight