Hjem Nyheter Globalt Paven allierer seg med Rothschildorganisasjon

Paven allierer seg med Rothschildorganisasjon

NEW WORLD ORDER Pave Frans godkjente Vatikanets engasjement i organisasjonen The Coalition of Inclusive Capitalism. Organisasjonen er dannet av Lynn Forester de Rothschild.

Pave Frans meddeler et formelt samarbeid mellom Vatikanet og den jødiske organisasjonen The Coalition of Inclusive Capitalism. Tanken er å danne et «holdbart og inkluderende økonomisk system».

Det kapitalistiske samarbeidet har flere store organisasjoner i ryggen. Organisasjonen har også store navn som medlemmer, blant arbeidsgruppen finnes det flere store bankmoguler. En del av medlemmene er også med i organisasjonen Council on Foreign Relations, for eksempel jøden Laurence D. Fink som leder verdens største skyggebank, BlackRock.

Grunnleggeren av organisasjonen, Lynn Forester de Rothschild var tidligere gift med jøden Andrew Stein og har tre barn med ham.

De som sitter i styret er foruten grunnleggeren Lynn Rothschild, jøden Evelyn de Rothschild som er Lynns nåværende make, David Giampalo, som sier at Bill Clinton er en av de som har influert ham mest, og Paul Hunston som har spesialisert seg som advokat for rike folk. Den siste er Carlyn S McCaffrey som i likhet med Hunston har spesialisert seg med å hjelpe rike folk som advokat.

Les også:
WikiLeaks: Clinton, Obama og Soros involvert i Vatikan-kupp
Tidligere pave angriper homolobby i Vatikanstaten
Paven ber Europas befolkning om å være mindre «antisemittisk»
Pave Frans spår flere rasefremmede i 2018