Hjem Nyheter Europa Paven: «Migrasjonen hever det intellektuelle nivået i Vesten»

Paven: «Migrasjonen hever det intellektuelle nivået i Vesten»

6

FOLKEUTBYTTET Paven ba torsdag vestlige om å være «mer åpne for immigrasjon», og han uttalte at denne åpenheten er den nødvendige motgiften mot «Vestens demografiske vinter».

Pave Frans.
Foto: Catholic Church England and Wales, (CC BY-NC-ND 2.0)

Pave Frans har gjort seg bemerket ved å tjene globale interesser og ved å støtte deres «globohomo-ideologi». Da han under torsdagens pressekonferanse la ut om den nødvendige og moralsk rettferdige karakteren av folkeutbyttet som pågikk i den vestlige verden, var bibelhenvisningene iøynefallende med sitt fravær. Prekenen avsluttes imidlertid med en hyllest til grunnleggerne av EU.

– Ved å glemme hvordan man tar imot migranter, har Vesten tapt mye, mye – når det er sårt behov for folk, forklarte Frans til journalister under hjemreisen fra Kasakhstan til Roma.

– Spesielt med tanke på den demografiske vinteren, som er så tydelig i Spania og Italia, resonnerte han og fortsatte:

– I Italia er det tomme landsbyer med bare tjue gamle damer og ingen andre … Hvorfor kan vi ikke innføre en politikk i Vesten der innvandrere inkluderes med prinsippet om at migranten skal ønskes velkommen, ledsages, forfremmes og integreres? spurte han og ga råd om hvordan det går hvis det ikke skjer:

– For ellers er alt tomt.

«Vestens befolkning består av migranter»

Paven fortsatte med å argumentere for at befolkningen i Vesten – ifølge ham, i likhet med hans hjemland Argentina – faktisk består av tidligere migranter. Selv det faktum at bare én million av Argentinas befolkning på 49 millioner er såkalte urfolk, har ifølge paven «hjulpet oss så mye». Problemene som finnes i landet har, mener han, «politiske årsaker» – og ikke demografiske. Fra denne antagelsen konkluderer paven på uklare grunnlag at migrasjon «bør tas på alvor» fordi den «hever Vestens intellektuelle og moralske verdi».

– Jeg tror ikke vi vestlendinger gjør vårt beste for å hjelpe andre mennesker, sa paven og konkluderte med at vi nok er «litt dekadente». Frans avsluttet sin preken med en hyllest til sine virkelige mestere – og en oppfordring til europeere om å følge dem:

– … Vi må ta tilbake verdiene, verdiene til Europa, verdiene til de som grunnla Den europeiske union – de store!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
4 måneder siden

Ubegripelig at det finnes individer som anser dette hvitkledde utysket som en autoritet. Jeg husker fortsatt bildene av paven sitte på kne og kysse svarte føtter i en eller annen forstyrrende, antihvit kampanje. Vi kan være sikre på at alt fra Vatikanet er hundre prosent jødesertifisert krigføring rettet mot europeere.

J.H
J.H
4 måneder siden

Med pave Frans ble vatikanet kuppet av frimurere.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 måneder siden

Man trenger ikke være intelligent for å bli pave

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
4 måneder siden

IQ-nivået synker i takt med migrasjonen, ikke heves.

Statsviter: IQ-nivået i Norden synker
Studie bekrefter: IQ-forskjeller avhenger av rase

Etterkrigstidens lave fødselstall blant hvite skyldes anti-hvit og familiefiendtlig politikk, og kan snus med en mer folkevennlig politikk som nasjonalsosialismen. Løsningen er absolutt ikke folkeutbytte som denne Frans og hans likemenn ønsker.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
4 måneder siden

Det som er 100% sikkert er at «befolkning er skjebne», dvs sammensetningen av et folk på et territorium avgjør dets styrke eller svakhet, og alt vi vet er at «etnostater» står sterkere pga bedre samhold og solidaritet mellom brødre og søstre. Multikultur, som egentlig betyr ulike folkeslag og kulturer i parallellsamfunn eller ghettoer, betyr mangel på tillit og evne/vilje til felles innsats eller «dugnadsånd». «Det fargerike fellesskapet» er en utopi og tjener bare til å forføre svake sjeler, ikke minst liberalere, sosialister og kvinnfolk.

Morten
Morten
Svar til  proverbs 26:11
3 måneder siden

Du ser negere fra Eritrea med navn som han ene jeg så nylig «Fidel» kaller seg kristne og leter etter hvite damer.