Hjem Nyheter PayPal samarbeider med jødisk hatorganisasjon om å stenge kontoer

PayPal samarbeider med jødisk hatorganisasjon om å stenge kontoer

0

MENINGSDIKTATUR Betalingstjenesten PayPal er en av de private bedriftene som støtter venstreekstremister og bekjemper konservative aktører.

Jøden Dan Schulman er administrerende direktør for PayPal. Foto: Kris Klug (CC BY-SA 2.0)

PayPals administrerende direktør, jøden Dan Schulman, innrømmer at PayPal samarbeider med den jødiske hat- og sverteorganisasjonen Southern Poverty Law Center (SPLC) om å utestenge grupper og individuelle kontoinnehavere.

Hensikten er å hindre konservative, antisemittiske og andre politisk annerledestenkende aktører fra å bruke banktjenesten PayPal.

De vil at bankens kunder skal dele PayPals politiske verdigrunnlag, som går ut på de liberale forestillingene om «mangfold» og «inkludering».

SPLC svartelister aktører som går imot den jødiske globale politiske agendaen. Blant slike aktører regnes iblant også sionistiske kontrajihadister som Alex Jones’ Infowars og borgerjournalisten og Brexitforkjemperen Tommy Robinson.

Andre som har blitt rammet av PayPals vilkårlighet er Richard Spencer og Pamela Geller.

Electronic Frontier Foundation (EFF), en ideell organisasjon som forsøker å forsvare den amerikanske ytringsfriheten og personlig integritet på internett, har uttrykt uro over at private banker og betalingsformidlere stadig mer sensurerer internett og styrer hvem som skal få bruke det.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg