Hjem Nyheter Norge Pengeinnsamling til støtte for kriminell virksomhet på Spleis

Pengeinnsamling til støtte for kriminell virksomhet på Spleis

12

SPLEIS I pågående stund drives en pengeinnsamling på Spleis, til støtte for kriminell virksomhet.

Pengeinnsamling til kriminell virksomhet på Spleis.

I pågående stund drives en pengeinnsamling på plattformen Spleis, til støtte for kriminell virksomhet. Pengeinnsamlingen er opprettet av Wakas Aslam Mir, og har overskriften «La oss bidra til å dekke bøtene/advokatkostnadene for dem som kastet egg på SIAN».

Egg var dog ikke det eneste som ble kastet. Da SIAN skulle holde en markering på Mortensrud torg, 20.juni dette år, gikk maskerte venstreekstremister til angrep og kastet alt fra jernstenger, flasker, kjeler, egg, m.m, mot SIAN-medlemmene, hvilket kunne endt med døden hadde de truffet.

LES MER: Venstreekstremister i jungelmodus – politi måtte evakuere SIAN-medlemmer i frykt for deres liv

Hvorvidt Spleis vil stenge ned en pengeinnsamling til støtte for venstreekstrem kriminell virksomhet gjenstår å se. De har ihvertfall ved flere anledninger tidligere stengt ned pengeinnsamling til nasjonalistisk ikke-kriminell politisk virksomhet.

Les også:
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Rapporter slik de svina alltid har gjort. På tide de får tilbake med samme mynt. Men antar Spleis er for venstreekstrem vold, så det får vel stå.

Steinar
Steinar
1 år siden

Pengeinnsamling til støtte for drapsforsøk!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden

Får sikkert stå, bare vent å se. Drapsforsøk mot patrioter er velsignet av Spleis.

Heimdal
1 år siden

Tro hva nordmenn synes om at norskhatende og nasjonsfientlige skikkelser i bl.a Antinorsk Senter sender inn spleisebidrag til kriminell virksomhet, som blir finansiert av bidrag de får fra den norske felleskassen, fra norske skattebetalere… De norskfientlige elsker å utnytte vår velferd som våre eldre bygde opp, mens de hater vårt folk av et blodrødt blindt hat «fordi vi er hvite og dermed må bekjempes!». Slik mener de at de «får bukt med rasismen!». De kommer ikke til å gi seg før den siste hvite på planeten er blitt utryddet. Norske menn og kvinner, får dere ikke snart nok av at… Les mer »

Johan G
Johan G
1 år siden

Bra det skrives om.

David T
David T
1 år siden

Hm, er det Wakas Aslam Mir han heter han som kastet jerndings? Ønsker han at andre skal betale advokatregningen hans? Tulling.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Om alle rapporterer de så blir den nok stengt

Morten
Morten
Svar til  Kim Larsen
1 år siden

Spleis
Østerøya 38, 4625 Flekkerøy, Norge

Bare å besøke de.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Morten
1 år siden

Ja, gjør det. De bør svare for seg hvorfor de stenger ned innsamling til lovlig politisk virksomhet, mens de lar stå innsamling til støtte for drapsforsøk.

Hanne
Hanne
1 år siden

Rapporter og send de en mail, at det ikke er forsvarlig å la denne spleisen stå.

Morten
Morten
1 år siden

Venstreekstrem vold har lenge vært hyllet av både politikere og det ene og det andre. Det er bare når nasjonalister irettesetter venstreekstremistene at det skrikes om «voldsforherligelse».