Hjem Nyheter Pensjonist inviterte «hjemløse» afrikanere på frokost – fikk kniv mot strupen og...

Pensjonist inviterte «hjemløse» afrikanere på frokost – fikk kniv mot strupen og ble ranet

0

DANMARK: En eldre dansk mann inviterte med seg to «hjemløse» nord-afrikanske menn hjem og serverte de frokost. Som takk fikk han en kniv mot strupen og ble ranet.

politisperring-DK-640x348

Hendelsen fant sted i København søndag morgen, da den 68-år gamle mannen traff to unge nord-afrikanske menn på sentralstasjonen i København. Ifølge politiet i Sydsjælland og Lolland-Falster skal 68-åringen ha havnet i prat med guttene, som skal ha forklart til mannen at de var hjemløse. Den danske mannen syntes synd på guttene, og inviterte de med seg hjem til sin bolig i Vordingborg.

Serverte de frokost – fikk kniv mot strupen
Etter å ha ankommet boligen, serverte 68-åringen frokost til sine gjester. Etter de hadde spist ferdig, dro en av de frem en kniv som han holdt opp mot halsen til 68-åringen. Etter dette saumfaret de mannens leilighet og stjal blant annet gullsmykker, mobiltelefon og en bærbar datamaskin.

68-åringen kontaktet umiddelbart politiet, som søkte etter mennene, dog uten resultat. Politiet etterlyser vitner som kan ha observert gjerningsmennene som beskrives som unge menn mellom 16 og 17 år med nord-afrikansk utseende.

Kilde:
Han tog to hjemløse drenge med hjem fra Hovedbanegården – det gik helt galt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg