Hjem Nyheter Pentagonsjef arrestert i raid av prostitusjonsring

Pentagonsjef arrestert i raid av prostitusjonsring

USA Stephen Hovanic, som er personaldirektør for Pentagons skoleavdeling, er en av 26 personer som er arrestert i en prostitusjonsring med mistanke om menneskehandel. Ifølge Coweta County Sheriff’s Office er seks ofre løslatt.

Stephen Hovanic
Foto: Coweta County Sheriff’s Office / DoDEA

I forrige uke slo Coweta County Sheriff’s Office i den amerikanske delstaten Georgia ned på en mistenkt menneskehandelliga. Ifølge sheriffkontoret ble seks ofre for menneskehandel løslatt og 26 personer ble arrestert.

En av de arresterte er 64 år gamle Stephen Hovanic, som er personalsjef for Department of Defense Education Activity Schools (DoDEA), hvilket ble avslørt av avisen Stars and Stripes. DoDEA er det statlige organet som administrerer skolegang av barn av militære og sivilt ansatte i Pentagon.

Hovanic er mistenkt for å ha forsøkt å kjøpe sex fra en prostituert, i likhet med ni andre personer. Samtidig er fire personer mistenkt for hallikvirksomhet, mens tolv kvinner er mistenkt for prostitusjon.

Ifølge nettstedet Military.com har Hovanics biografi vært fjernet fra DoDEAs nettsted siden onsdag. Han sies å ha jobbet i ulike former i skolevesenet i 40 år, blant annet som lærer, trener og administrator i Virginias statlige skolesystem.