Hjem Nyheter “PewDiePie” tester bilder – Hvor “awesome” er Hitler?

“PewDiePie” tester bilder – Hvor “awesome” er Hitler?

MEDIA YouTube-kjendisen «PewDiePie» fortsetter med Hitler-referansene. I en video nylig lagt opp på YouTube tester han hvor «awesome» ulike bilder er. Hva scorer Hitler, mon tro?

pewdiepie

Svensken Felix Arvid Ulf Kjellberg, bedre kjent som YouTube-stjernen «PewDiePie», har i en rekke ulike videoer hånet jødisk makt-bevegelsen gjennom ulike anti-jødiske innslag og Hitler-referanser i sine videoer.

LES OGSÅ: Verdens mest populære YouTube-personlighet hyller Hitler?

Som følge av videoene har Kjellberg blant annet blitt anklaget for å være en antisemitt, og Disney har avbrutt et svært lukrativt samarbeide med ham. Reaksjonene virker dog ikke ha hatt særlig stor effekt på Kjellberg, som i etterkant har publisert en film som viser et meme som antyder at sionister lå bak angrepene mot World Trade Center den 11. september 2001.

I en av sine siste filmer tester han ulike internett-programmer. Et av dem er bildetjenesten Everypixel Aesthetics Test, hvor man kan laste opp fotografier og man får en tilbakemelding med hvor mange prosent «awesome» bildet er. Men hva skjer når han laster opp et bilde av Adolf Hitler?

Se film nedenfor (sekvensen starter cirka seks minutter inn i filmen):