Hjem Nyheter Globalt Pfizer-sjefen: «Våre vaksiner påvirker kvinners menstruasjonssyklus»

Pfizer-sjefen: «Våre vaksiner påvirker kvinners menstruasjonssyklus»

LEGEMIDDELINDUSTRIEN Det er «litt urovekkende» at Pfizers vaksine mot Covid-19 virker å påvirke kvinners reproduksjonshelse, opplyser sjefen for utvikling av mRNA-vaksiner ved Pfizer i et nytt filmklipp som har blitt tatt opp med skjult kamera.

Frihetskamp har tidligere skrevet om Project Veritas’ avsløring av Pfizer-sjefen Jordon Thriston Walker, sjef for legemiddelgigantens utvikling av mRNA-vaksiner. På skjult kamera innrømmet blant annet Walker at de vil mutere Covid-19 for å skape nye vaksiner å tjene penger på.

Nå har Project Veritas sluppet et nytt klipp av Walker, hvor han snakker om koronavaksinens bivirkninger. Han sier at det hittil ikke har dukket opp noe som skulle kunne skade bedriften, selv om han er urolig over rapporter om påvirkning på kvinners reproduksjonshelse.

– Det er noe uregelmessig med deres menstruasjonssyklus. Vi må undersøke det lenger frem ettersom det er litt urovekkende, forteller han.

– Og om du tenker på den vitenskapelige delen så burde ikke vaksinene påvirke hormonene som regulerer deres menstruasjonssyklus, sier Jordan Walker i hva han tror er en privat samtale.

Til tross for hva «vitenskapen sier» om hva Pfizers vaksine bør og ikke bør gjøre virker det som at Walker har informasjon om at den faktisk forstyrrer kvinners menstruasjon.

– Det er noe som skjer, men vi får ikke alltid greie på hva det er.

– Jeg håper at vi ikke oppdager noe veldig dårlig lenger frem. Jeg håper at vi ikke oppdager at mRNA på noen måte blir igjen i kroppen og liksom … For det må påvirke noe hormonelt for å påvirke menstruasjonssyklusen, fortsetter han.

Vil bruke mRNA for «genetisk redigering»

Walker sier også at Pfizer nå undersøker om man kan bruke mRNA til andre ting enn å «vaksinere» mot virus.

– Det finnes en hel liste som vi utvikler det [mRNA] for. Ikke bare for virus, vi holder på å applisere det for onkologi [svulster, red. anm.], forteller han.

– Jeg er mindre sikker på utsiktene til onkologien, men vi utvikler det for genetisk redigering.