Hjem Nyheter #PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?

#PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?

USA Frihetskamp tipser om en video som går gjennom det kryptiske materiale i Podesta-epostene og spekulerer om det kan ha vært kodespråk for å dekke over organisert seksuelt misbruk av barn.

23303

I kjølevannet av Wikileaks lekkasje av e-poster som tilhører John Podesta, sjefen for demokratenes presidentkampanje, har mange blitt oppmerksom på det som tydelig viser seg å være et kodespråk i flere av e-postene, og at dette kan være knyttet til aktiviteter av en seksuell natur. En britisk YouTube-blogger med navn «Reality Calls» går i en video gjennom materialet fra e-postene og setter det i sammenheng med andre bevis og tilfeldigheter som antyder at den politiske eliten i Washington DC i USA kan ha vært involvert i en pedofili-ring.

Saken som blir omtalt som #Pizzagata på sosiale medier og på alternative nyhetsider blir av (((gammelmedia))) beskyldt for å spre «falske nyheter». Den svært populære sosiale nyhetsiden Reddit stengte nylig ned en side som var dedikert til å undersøke saken med det argumentet at de ikke tillater «heksejakter».

Se den rundt 22 minutter lange filmen og døm selv om du synes saken virker mistenkelig eller ikke.