Afrikansk poet frikjent for gruppevoldtekt, men dømt til å betale erstatning

4

FLERKULTUR En prisbelønnet afrikansk poet, en kunst­magasin­redaktør og en såkalt kunstkjenner ble nylig frikjent for å ha gruppe­voldtatt en sovende FrP-politiker, men ble likevel dømt til å betale erstatning og oppreisning.

Tre menn, deriblant en afrikansk diktforfatter og en redaktør for et kunstmagasin, ble nylig frikjent for å ha gruppevoldtatt en kvinne i Oslo i 2015. Mennene ble likevel dømt til å betale over en halv million kroner i erstatning og oppreisning til kvinnen.

Det var etter en kunstutstilling at de fire dro på nachspiel hjemme hos kunstredaktøren. Kvinnen, som for øvrig er Frp-politiker, skal der ha sovnet kraftig beruset. To av mennene var tiltalt for å ha forgrepet seg på kvinnen mens hun sov, mens den tredje, for medvirkning ved å fotografere seansen.

Ifølge Oslo tingrett så var det ikke bevist utover enhver rimelig tvil at kvinnen ble utsatt for overgrep, da det ikke kan «utelukkes at kvinnen samtykket». Mennene ble derfor frikjent for voldtekt.

De tre ble likevel dømt til å betale kvinnen 552 114 kroner i erstatning og 120 000 kroner i oppreisning. Dette da tingretten konstaterte at bildene, som ble tatt av hendelsen, viser en klar sannsynlighet for at kvinnen ikke var i stand til å motsette seg de seksuelle handlingene, og at hun ikke hadde samtykket til de.

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Multi-Kulti: En prisbelønnet afrikansk poet, en kunst­magasin­redaktør og en såkalt kunstkjenner ble frikjent for å ha gruppe­voldtatt en sovende FrP-politiker, men ble dømt til å betale erstatning og oppreisning. | Hodjanernes BlogBoge MyklebrastAfrikansk poet frikäns för gruppvåldtäkt men döms till att betala skadestånd | Nordfront.seAfrikansk poet frikänd för gruppvåldtäkt men döms till att betala skadestånd | Nordfront.se Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] Källa: Afrikansk poet frikjent for gruppevoldtekt, men dømt til å betale erstatning […]

trackback

[…] Källa: Afrikansk poet frikjent for gruppevoldtekt, men dømt til å betale erstatning […]

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Det gjelder å holde seg langt unna negre, jøder og kommunister. De voldtar, lyver og bedriver systematisk «nazijakt» på hvemsomhelst for hva som helst.

Til og med russere utsettes for «nazijakt» i Norge. Nordisk råd er klar over problemet, men «sylter» overgrepssakene, fordi Nordisk råd er en del av problemet.

trackback

[…] De tre ble likevel dømt til å betale kvinnen 552 114 kroner i erstatning og 120 000 kroner i oppreisning. Dette da tingretten konstaterte at bildene, som ble tatt av hendelsen, viser en klar sannsynlighet for at kvinnen ikke var i stand til å motsette seg de seksuelle handlingene, og at hun ikke hadde samtykket til de. […]