Hjem Nyheter Europa Polen avviser EUs plan for omfordeling av migranter

Polen avviser EUs plan for omfordeling av migranter

6

MASSEINNVANDRING Den polske ambassadøren i Rom har avvist den nye EU-avtalen for omfordeling av migranter, og meddeler at ingen av disse migrantene vil bli akseptert i Polen.

Ambassadør Anna Maria Anders sier at regjeringen i Warszawa kun kommer til å akseptere migranter som har språklige og kulturelle bånd til det polske folk, rapporterer den italienske avisen Il Giornale og amerikanske Breitbart.

– EU vil ha omfordeling, men vi endrer ikke vårt standpunkt. Warszawa gjør allerede mye. I Polen finnes det to millioner ukrainere, hvorpå mange har flyktet fra krigssoner. De integreres bra, deler delvis vårt språk, tradisjoner og kultur, sier Anders.

Hun fortalte videre om hvor viktig det er med kristendom i Polen og om landets sørgelige historie under kommunismen.

EUs omfordelingsavtale, også kjent som Malta-avtalen, går ut på det å omfordele rasefremmede migranter over hele Europa, fra overbelastede land som Italia og Hellas. Omfordelingen skal skje innen fire uker fra migrantenes ankomst.

Italias nye regjering har igjen åpnet sine havner for migranter. Dette etter at Matteo Salvini holdt dem relativt stengt for migranter, noe som også førte til at antall dødsfall på Middelhavet ble kraftig forminsket.

Les også:
Polen advarer mot FNs migrasjonsavtale
EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle
«Rent Polen, hvitt Polen!» – Titusener deltok i polsk nasjonalistmarsj
Polsk EU-politiker: Svensker flykter fra flerkulturen
Italia har redusert innvandringen med 95 prosent

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Vibecke
Vibecke
2 år siden

Bra Polen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Får håpe Polen og andre tidligere østblokkland klarer å holde skansen mot skadelig innvandring. Jo større avstand det er mellom et lands rasemessig homogene befolkning og «migranter» – les invadører – jo vanskeligere er det å integrere dem, slik at de tilpasser seg og bidrar positivt. Denne avstanden er både kulturell, religiøs og genetisk, bl.a. i form av lav-IQ i land sør for Sahara og andre steder. Vi burde føre tilsvarende politikk også i Norge, istedenfor å importere tilpasningsudyktige halvaper fra feks Somalia, Sudan, osv.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det er ingen selvfølge, eller en plikt, å skulle ta imot rasefremmede migranter fra den fjerne bananrepublikk. En hjelp som går på bekostning av eget folk, er en hjelp som dreper. Så la oss ikke være suicidale. Det første spørsmål enhver burde stilt seg er hva årsaken er. Hva er årsaken til at tusener på tusener av rasefremmede marsjerer den lange veien mot Europa? Og hvordan kan vi få løst dette problemet? Årsaken til krig og elende i Midtøsten skyldes den stadige krigføring vi hører om på nyhetene. En krigføring i regi av Israel og deres allierte, som USA. Agendaen… Les mer »

tony
tony
2 år siden

for guds skyld aldri slipp inn møkka de lager mer
helvete en dem gjør nytte eller slipp dem inn hvis man
ønsker seg et helvete slik man har gjort i norge svergie osv
og det er bare starten slutten har enda ikke kommet.

trackback
8 måneder siden

[…] Polen avviser EUs plan for omfordeling av migranter […]