Hjem Nyheter Polen varsler: Voldsfanatikere og seksuelle avvikere trenger inn i Europa

Polen varsler: Voldsfanatikere og seksuelle avvikere trenger inn i Europa

MASSEINNVANDRING Polske myndigheter varsler om at masseinnvandringen til Europa fører med seg voldsfanatikere og seksuelle avvikere.

Illustrasjonsfoto

Under sin oppgave med å undersøke identiteten til rasefremmede immigranter som ankommer Polen, for eventuelt å reise videre til Skandinavia, varsler den polske sikkerhetstjenesten om at svært mange immigranter forsøker å skjule sin identitet, tilbakeholde informasjon, samt slette innhold på sine mobiltelefoner.

På immigrantenes mobiltelefoner er det ofte funnet videoer og bilder av henrettelser, terror, pedofili, dyresex og annen voldtekt.

Bildene fra immigrantenes telefoner indikerer at de lider av alvorlige seksuelle lidelser, forteller Stanisław Żaryn, talsmann for Polens sikkerhetstjeneste.

Den polske sikkerhetstjenesten varsler også om at immigranter som har fått opphold i asylmottak ofte har begått overgrep mot barn.

Forsvarsminister Mariusz Błaszczak uttalte under en pressekonferanse at «selv om politisk korrekthet foreskriver at man ikke bør snakke om dette, så setter vi vårt lands sikkerhet fremfor alt».

– Dette handler ikke om å stigmatisere noen, men om å presentere fakta som viser hva det er for noen som krysser grensen vår, sa Błaszczak videre.

Se video fra pressekonferansen HER.

Les også:
EU krever at Polen fyller landet med rasefremmede, muslimer og homoseksuelle
Polen advarer mot FNs migrasjonsavtale
Polsk domstol ugyldiggjør EU-lovgivningen