Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Politi og paniske lærere forsøkte å hindre nasjonalsosialistisk skoleaksjon i Danmark

Politi og paniske lærere forsøkte å hindre nasjonalsosialistisk skoleaksjon i Danmark

8

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark aksjonerte ved Tirsdalens Skole i Randers forrige uke. Politiet som dukket opp og konfiskerte alt videomateriale forsøkte å slette det – de mislyktes!

Under lunsjpausen fredag forrige uke aksjonerte Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark ved Tirsdalens Skole i Randers. En gruppe aktivister sto utenfor skolens område med frihetsfaner og et stort banner med teksten «Danske ungdom. Kjemp for deres fremtid!». Det ble også holdt en tale med megafon. Talen henvendte seg til de unge danskene i 7., 8. og 9. klasse.

Da ungdommen på skolen ville ut til motstandsmennene for å få flyveblader fikk lærerne panikk og forskanset seg selv og elevene inne i bygningene. De sperret dørene og vinduene slik at elevene ikke skulle få se Motstandsbevegelsens banner og en kvinnestemme tordnet ut i høyttalersystemet at elevene ikke fikk gå ut i spisepausen.

Etterhvert ble også vinduene i klasserommene dekket med tykke gardiner; lærere kastet seg mot dørene til skolegården og det smakk i låsene. Skolen ble fullstendig nedlukket.

Aktivistene klarte dog å dele ut noen hundre flyveblader til ungdom som hang ut av vinduene og ba om å få et i hendene.

Politiet ble tilkalt og ankom med ikke mindre enn én sivil politibil, én patruljebil og én bil med innsatsleder. Alle aktivistene ble ID-registrert og bortvist fra området, bortsett fra alle fotografer og filmfolk, som ble holdt tilbake. Politiet krevde at alt bildemateriale og film fra aksjonen skulle slettes, og konfiskerte et minnekort.

Aktivistene gikk da noen hundre meter til bilene for å vente på de tilbakeholdte fotografene, men en innsatsleder dukker snart opp for å bortvise motstandsmennene enda en gang. Nå fra en offentlig vei, fordi nå elevene skulle få fri og skulle ferdes i området, og motstandsmennene var et utrygghetsmoment. Motstandsmennene ble truet med arrestasjon hvis de ikke ville fjerne seg.

Aktivistene reiste da til et torg en kilometer unna, for å vente på sine kamerater. Igjen kom innsatslederen og bortviste motstandsmennene.

På torsdag annonserte Nordfront.dk at mesteparten filmmaterialet som politiet forsøkte å slette har blitt gjenopprettet og publiserte en film av talen som myndighetene forsøkte å hindre dansk ungdom i å høre!

Problemer med å se filmen? Trykk her for å se den på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

De danske gjør det bra. Bra aksjon.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Lærerenes reaksjon og politiets oppmøte er et forsøk på å skremme elevene. Helt sykt.
Når kommunister stiller på skolegården med bord og propaganda så reagerer ingen lærere. Nei faktisk inviteres de inn.

Roar
Roar
2 år siden

Bra jobbet av danskene.

Richard
2 år siden

Super innsats.

Espen
Espen
2 år siden

Bra jobbet

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Vel utført danske kamerater!

HS!

White Proud Person
White Proud Person
2 år siden

Ja, klart de må hindre sine elever i å finne sannheten…Det hele er patetisk av (((systemet)))

trackback
2 år siden

[…] omtrent fjorten dager sin møtte Motstandsbevegelsens aktivister opp på Tirsdalens Skole i Randers, hvor det foruten å utdeles flyveblader også ble holdt en tale for Danmarks […]