Hjem Nyheter Politiet demonstrerer – situasjonen eskalerer i Calais

Politiet demonstrerer – situasjonen eskalerer i Calais

MASSEINNVANDRING Politiet i den franske byen Calais demonstrerer mot manglende ressurser til å håndtere masseinnvandringen og venstreekstremt politihat.

Calais

Det var på torsdag at over hundre politimenn samlet seg for å demonstrere i Calais sentrum. Dette da de anser de har fått for dårlig med ressurser til å håndtere innvandrerleiren «Jungelen» som befinner seg i Calais, og den hatefulle holdningen som venstreekstremister har til dem. Mange politimenn har nå sagt opp, og moralen hos de som demonstrerte skal være lav.

LES OGSÅ: Lastebilsjåfør filmet forholdene i Calais

Havnebyen Calais i Nord-Frankrike var for noen år siden et populært turistmål for mange europeere, men har på kort tid blitt forvandlet til en krigssone for de som måtte befinne seg i området. Dette da byen er blitt et attraktivt mål for innvandrere som ønsker å ta seg til Storbritannia, da byen er et knutepunkt for ferje- og togtrafikk mellom landene.

calais
Innvandrerleiren «Jungelen» i Calais.

Daglig forsøker horder av innvandrere å borde alt i fra busser til lastebiler, som skal over til Storbritannia. Politimenn må med livet som innsats kjempe for å forsøke å få kontroll over situasjonen, noe som blir møtt av motstand fra venstreaktivister som konstant fordømmer deres arbeidsinnsats.

Bare de to siste månedene har over 300 politimenn blitt skadet. Aggressive innvandrere angriper ofte med steiner og jernrør, men i enkelte tilfeller også med kniver og skytevåpen. Politimennene som demonstrerer mener det er et tidsspørsmål før det første dødsfallet inntreffer.

Kilde:
REVEALED: French police FLEEING Calais after more than 300 are attacked by migrant mobs