Hjem Nyheter Norge Politiet ber publikum om hjelp: Etterlyser rasefremmed mann etter overfall

Politiet ber publikum om hjelp: Etterlyser rasefremmed mann etter overfall

4

FLERKULTUR Politiet ønsker hjelp med å identifisere en rasefremmed mann etter et overfall i Tøyenparken høsten 2020.

Bilde av den antatte gjerningsmannen. Bildet er fra T-banestasjonen på Tøyen.
Foto: Politiet

Politiet i Oslo ønsker hjelp fra publikum med å identifisere en rasefremmed mann som skal ha overfalt en kvinne i Tøyenparken i Oslo natt til søndag 25. oktober i fjor.

Leder for etterforskningsseksjon for seksuallovbrudd ved Oslo politidistrikt, Ann Kristin Grosberghaugen, sier til NRK at det er snakk om et voldtektsforsøk.

– Vi fikk inn en anmeldelse på et overfall i oktober og har jobbet med saken siden, sier Grosberghaugen.

Politiet uttaler at de vurderer å gå ut med en usladdet versjon av bidet om etterforskningen ikke fører frem.

Bilde av den antatte gjerningsmannen. Bildet er fra T-banestasjonen på Tøyen.
Foto: Politiet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kritiker
Kritiker
1 år siden

Dere snakker alltid om rasefremmede, som om det er problemet, som om folk av forskjellige raser ikke kan leve fredelig samfunn.

Hvorfor kommer da hvite og øst-asiatere så godt overens?

Hvorfor kommer ikke arabere overens med hverandre? Seg i mellom? Ingen sted er jo så voldelig som Midtøsten. Det kan ikke tenkes at det er fredens religion som er problemet?

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
Svar til  Kritiker
1 år siden

Rasefremmede hører ikke til i vårt samfunn og likeledes hører ikke vi til i deres samfunn. Ulike raser eller folkeslag er ikke skapt for å fungere i samme samfunn. Derimot er vi alle tilpasset de områder vi opprinnelig lever i, og våre kulturer, regler og levesett er tilpasset den enkelte rase som har bygget opp den enkelte kultur med tilhørende regler og levesett. Hva øst-asiater angår så er det noe mer komplisert enn at vi kommer godt over ens med dem. Det vi ser ifm. dette i Norge er at thaiene som kommer for å gifte seg eller bo sammen… Les mer »

Catabienze
Catabienze
Svar til  Kritiker
1 år siden

Jeg reagerer på stigmatiseringen av arabere og det du kaller for fredens religion. Og nærmere bestemt i Midtøsten som om det er arabere som er problemet og bare dem. Jeg tror at det er mange rettferdige og snille muslimske arabere. Jeg har for eksempel hørt om sunnimuslimske arabere som skjulte yezidikvinner i sine hjem og hjalp de med å flykte fra ISIS. ISIS er også angivelig sunni, men alle sunnier er ikke som dem. Dessuten for ikke å snakke om alle shia som har kjempet mot ISIS for å redde sine medborgere av alle raser og religioner. De kjemper fortsatt… Les mer »

Jørgen
Jørgen
Svar til  Kritiker
1 år siden

Det er innvandringen av rasefremmede i seg selv som er problemet. Uansett hvor fredelige de oppfører seg. Forskjellige folkegrupper som bor i samme land kommer på lang sikt å blandes sammen. Det er ikke den eneste trusselen mot vår overlevelse, men det er den mest akutte.