Hjem Nyheter Norden Politiet flytter Skellefteå-afrikaneren til hemmelig sted

Politiet flytter Skellefteå-afrikaneren til hemmelig sted

2

SVERIGE Den afrikanske gutten som er mistenkt for voldtekt og drapsforsøk på en 10 år gammel jente i Skellefteå er nå flyttet til et hemmelig sted utenfor fylket.

Bilde delt av jentas mor på sosiale medier. Sensur av Nordfront.

Det har gått over en uke siden voldtekten og drapsforsøket på en 10 år gammel jente i Morö Backe i Skellefteå. En afrikaner, som på papiret skal være 13 år, er mistenkt for grov voldtekt av barn og drapsforsøk.

Saken har vakt oppsikt i Sverige og gjort folk svært sinte. Jødisk-eide medier har imidlertid klaget over at folk retter «hat og trusler» mot voldtektsmannen, og i helgen holdt Den nordiske motstandsbevegelsen et torgmøte i byen for å markere mot den flerkulturelle volden.

Politiet flytter afrikaneren til et hemmelig sted

Hatet mot gjerningsmannen har ført til at politiet nå har evakuert ham fra fylket.

– Han er ikke lenger i Västerbotten, men befinner seg et annet sted i landet, sier lokalpolitiområdesjef Lars Westermark til P4 Västerbotten. Ifølge Westermark er det et «trygghetsskapende tiltak» for å beskytte gjerningsmannen.

Ifølge politiadvokat Irene Falk har den siktede blitt avhørt «et par ganger». Samtidig er det opplysninger om at gutten kan være eldre enn 15 år, noe som vil gjøre ham straffemyndig.

Derfor skal det foretas en medisinsk aldersbestemmelse av afrikaneren.

Jenta ligger fortsatt i koma

Det har enda ikke vært mulig å avhøre jenta om hendelsesforløpet da hun ligger i koma som følge av de alvorlige skadene hun er blitt påført. Det er ennå uvisst om hun vil overleve.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
6 måneder siden

Hensynet til den afrikanske mindreårige(?), berikeren er viktigere enn at den svenska flickan på 10 overlever, må vi anta. Det siste er bare en uviktig del av statistikken over ofre for multikulturell vold(= berikelse), akkurat som om det dreide seg om en trafikkulykke. Det er jo han og hans rasefrender som skal overta Sverige, med tid og stunder..

trackback
4 måneder siden

[…] han på hemmelig adresse, en avgjørelse som av lokalpolitiområdesjef Lars Westermark ble beskrevet som et «trygghetsskapende tiltak» for å beskytte gjerningsmannen. Senere ble han også LVU-plassert (Lov om omsorg for unge) på […]