Hjem Nyheter Europa Politiet i England jager hvite klistremerker

Politiet i England jager hvite klistremerker

13

ENGLAND En politianmeldelse har blitt opprettet mot klistremerker i England som oppfordrer hvite til å slutte å føle seg skyldige for sin rasetilhørighet.

Kommunen Ipswich, sørøst i England, har revet bort rundt 60 plakater og klistremerker som har blitt klassifisert som rasistisk budskap for hvit makt. Budskapet på plakatene inkluderer «Ikke påta deg hvit skyld».

En talsmann for Ipswich kommune, Max Stocker, sier til avisen The Independent at kommunen jobber med å fjerne plakatene.

Lignende budskap har blitt sett i forskjellige deler av Storbritannia de siste månedene.

I Bristol sentrum ble det i forrige uke satt opp plakater med meldingen «Det er OK å være hvit».

Noen av disse plakatene er signert med navnet Hundred-Handers, en gruppe på sosiale medier som oppmuntrer til spredningen av budskapet av denne typen «hvit makt-meldinger», som The Independent kaller dem.

«Uakseptabelt»

Avisen har intervjuet en beboer fra Ipswich, Samantha Murray, som sier at hun selv har revet ned ti av plakatene.

– Slik skal det ikke være her. Ipswich er en fin flerkulturell by. Normalt lever folk bare sine egne liv, sier hun til avisen.

Bryony Rudkin, som er Arbeiderpolitiker og nestleder i kommunen, sier at «hvit makt-meldingen er «urovekkende».

– Denne rasistiske oppførselen representerer ikke Ipswich-folk eller byen vår. Kommunalt personell har blitt sendt til byen i løpet av helgen for å fjerne klistremerkene, sa Bryony Rudkin.

Politiet har startet etterforskning av plakatene, og ifølge en talsmann for Suffolk-politiet er de klar over lignende rapporter fra andre deler av Storbritannia.

Ipswich kommune ber innbyggerne rapportere om de ser flere «hvit makt»-skilt. The Independent publiserer også telefonnumre og nettsteder som innbyggerne bør henvende seg til.

For å gi artikkelen om de «hatefulle» skiltene ekstra vekt, publiserer avisen i forbindelse med rapporten også bilder av blant annet hakekors som har blitt satt i brann av såkalte høyreekstremister i USA.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er jo bare helt teit. Ytringsfriheten i England har falt.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Bra påfunn. Skulle likt og sett sånne klistremerker og lapper i alle byer i Europa.

Hanne
Hanne
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Beste av alt, sett tyrrune klistremerker over hele Europa. 😀

Ronny
Ronny
2 år siden

Ja, små og enkle klistermerker kan virkelig skape momentum, utrolig mye mer enn man hadde trodd. Når Europa og Norden plutselig ble utsatt for en masseinvasjon i 2015, organisert og orkestrert av (((internasjonale hyener))) og dems løpehunder som folk flest i sin hjernevaskede tro legger sin stemme på hvert fjerde år. Da satt jeg i min ensomhet å tenkte, hva pokker kan jeg gjøre? Jeg hadde ikke noe politisk parti, ikke eget media, ikke egen radio kanal, ikke var jeg medlem av motstandsbevegelsen(på akkurat det tidspunktet) og jeg visste at eneste reaksjonen ville være at de aller fleste som var… Les mer »

Marius
Marius
Svar til  Ronny
2 år siden

Sieg Heil!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Ronny
2 år siden

Jævlig bra side Ronny! Må se å få bestillt meg et par hettegensere og noen t-skjorter. Problemet er bare at det er så mye kult der at det er vanskelig å velge?

Ronny
Ronny
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Takk for det JudasGarSviker. Jeg kommer ikke til å gjøre det lettere for deg, for jeg har fortsatt veldig mye nytt som skal ut 😉

Hanne
Hanne
Svar til  Ronny
2 år siden

Er veldig glad at har blitt en stor suksess, Ronny. Det du trykker opp og lager er kjempe bra. Du står på og gir aldri opp. Evig kampånd. Kjempe bra jobbet.

Richard
2 år siden

Det er slik man kan forvente mer av når løgnen skal beskyttes. Norge ligger for øvrig ikke langt etter Sverige med tiltak mot informasjonsspredning av det multikultur påfører samfunnet og man kan nok forvente flere av disse hatefulle venstreblivne individene som går ut i media med hat og løgner og påstander om at dem snakker for folk flest.

Jan-Christopher
2 år siden

Det er jo faenmeg helt sinnsykt! Ingenting galt med disse klistremerkene!

Marius
Marius
2 år siden

England er et zionistvelde, må vite.

Espen
Espen
2 år siden

Helt sinnsykt. Hadde det vært hvilken som helst annen rase det var snakk om så hadde det blitt oppmuntret og omfavnet.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Enoch Powell var en betydelig britisk politiker som i 1968 holdt en tale jeg aldri vil glemme. Den ble kalt «Rivers of blood». Powel advarte sitt folk om at svarte spesielt negere om kort tid ville ta makten i England. Herregud skal si han fikk rett! Disse folka fordrev sine egne hvite fra sine hjem, som de svarte gjør idag over hele vesten. Filmen er ca 24 minutter og finnes på youtube. Den må bare høres!