Hjem Nyheter Norge Politiet jakter utenlandsk mann etter skyting i Oslo

Politiet jakter utenlandsk mann etter skyting i Oslo

OSLO: Søndag formiddag ble minst tre skudd avfyrt på Grønland. Politiet jakter nå en utenlandsk mann som skal ha blitt observert med håndvåpen av et vitne.

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Søndag formiddag avfyrte en ukjent mann minst tre skudd utenfor en matbutikk i Heimdalsgata på Grønland i Oslo. Ingen skal kommet til skade som følge av skytingen.

Operasjonsleder ved politiet i Oslo, Sven-Martin Ege, bekrefter overfor TV2 at det har blitt avfyrt skudd og at det har blitt funnet tomhylser på åstedet som bekrefter dette. Et vitne skal også ha observert hendelsen, og uttalt at det dreier seg om et håndvåpen.

Kort tid etter hendelsen ble tre personer som befant seg utenfor butikken pågrepet av politiet. Disse er nå sjekket ut av saken, men vil forbli i politiets varetekt da det viste seg at de var etterlyst i Schengen. De er nå anmeldt for brudd på utlendingsloven.

Selv om politiet ikke har gått ut med signalement på gjerningsmannen utover hvordan han var kledd, mørk parkas og hvite joggesko, kan man nok forutsette at han er av utenlandsk opprinnelse med tanke på at de tre som først ble pågrepet og mistenkt for skytingen, alle var utlendinger.

Kilde:
Jakter gjerningsmann etter skyting på Grønland i Oslo

Opprinnelig publisert av Nordfront. (NO)