Hjem Nyheter Norden Politiet legger ned etterforskningen mot AFA-lederen Tor Alsén

Politiet legger ned etterforskningen mot AFA-lederen Tor Alsén

VENSTREEKSTREMISME Attentater, trusler og folkeregistreringslovbrudd – politiet er ikke interessert i å fortsette etterforskningen.

AFA-lederen Tor Alsén.

Bevisene indikerer at den svenske AFA-lederen Tor Alsén fra Göteborg har begått flere forbrytelser – noen mer åpenbare enn andre. Til tross for dette avslutter politiet nå etterforskningen mot ham. Dette er hva Avmaskerat skriver i en lengre artikkel om AFA -lederen.

Tor Alséns navn og aktiviteter ble avslørt i september i fjor da bilen hans kunne knyttes til et attentat mot Christian Petterson (AfS) og hans mor. Alséns bil fungerte som en fluktbil under angrepet.

Flere alternative medier begynte deretter å undersøke Tor Alséns virksomhet og fant ut at han driver podkasten Komintern hvor han, i tillegg til å oppfordre til vold mot politi, også sier at han ønsker å myrde sine kolleger ved Sahlgrenska universitetssykehus ved å sprenge dem og hele avdelingen i luften.

Mange har påpekt, selv før politietterforskningen ble lagt ned, at slike trusler og oppvigling til drap ville bli omtalt som terrorisme, alternativt ulovlige trusler mot enkeltgrupper, om det hadde vært nasjonelle aktører som sto bak dem.

Tor Alsén har dukket opp på to forskjellige adresser der han ikke bor, men i stedet for å undersøke dette nærmere har Politimyndigheten gitt ham beskyttet personopplysninger. AFA-lederen bor for tiden på en hemmelig adresse.

Les også:
Sveriges regjering nekter å ta avstand fra AFA
Våpenlagertiltalt: Syria-journalist med koblinger til AFA – planla revolusjon
Venstreekstremisten Samuel Redin forsøkte å drepe eldre med hammer
– Det er venstreekstremister som står for bråket!
AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen
Nasjonalsinnet kvinne banket opp og kastet ut venstreekstremister fra sitt hjem