Hjem Nyheter – Det er venstreekstremister som står for bråket!

– Det er venstreekstremister som står for bråket!

31

MOTSTANDSBEVEGELSEN I et intervju med Sveriges radio erkjenner politimesteren i Göteborg at Motstandsbevegelsens demonstrasjoner ikke forstyrrer orden, men at det derimot er venstreekstremister som starter opptøyer og kaos. Politimesteren lover også at Motstandsbevegelsen kommer til å få innvilget sin søknad om å få demonstrere i Göteborg den 30. september.

Erik Nord.
Erik Nord.

I forkant av Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg neste måned har Sveriges radio pratet med Erik Nord, som er politimester for Storgöteborg. Nord konstaterer blant annet at politiet i Sverige ikke kan nekte noen å holde demonstrasjon på grunn av manglende politiressurser, hvilket politiet i Norge skyldte på da de nektet Motstandsbevegelsen å holde demonstrasjon i Fredrikstad.

— Ytringsfriheten er utformet slik at alle skal kunne legge frem sine synspunkter, forklarer Nord.

Det mest interessante i intervjuet er at Nord konstaterer at det ikke er Motstandsbevegelsens demonstrasjoner som forårsaker bråk.

— Mitt generelle inntrykk er at det ikke er denne demonstrasjonen som vil utgjøre den største faren for orden og sikkerhet, forteller Nord og fortsetter deretter:

— Vi vil helt sikkert kunne se opptøyer rundt demonstrasjonen. Men dette er noe som i første hånd begås av såkalte motdemonstranter. Da er det vår oppgave å stå imellom og holde dem fra hverandre og sørge for at begge sammenkomstene kan gjennomføres.

Den katolske journalisten og debattanten Gert Gelotte skrev en hatsk artikkel i den jødiske avisen Göteborgs-Posten der han hevdet at politiet burde tvinge Motstandsbevegelsen til å holde sin demonstrasjon innesperret i en fotballstadion der ingen utenforstående ville bli eksponert for det politiske budskapet. Dette avviser politimester Nord som irrasjonelt vås uten støtte i loven.

— Vårt syn er at dette ikke følger lovgivningen. Jeg har forståelse for at det kan vekke sinne når nasjonalsosialister marsjerer i gatene. Men om politiet skulle bestemme hvilke meninger som fikk fremføres, samt begynne å undersøke hvem som fremfører dem, og hvorvidt de er straffet tidligere, da nærmer det seg noe som ikke ligner ytringsfrihet og ikke engang demokrati, forteller Nord.

En frittalende politimester

Erik Nord er en politimann som har vært usedvanlig rett frem og hard i visse spørsmål. I 2015 uttrykte han at tigging burde forbys helt, og at politiet allerede burde bruke eksisterende lovverk for å stoppe tiggerne i den grad det var mulig.

I forbindelse med terrorangrepet i Stockholm skrev Nord på Twitter at Sverige burde begynne å trekke tilbake oppholdstillatelsen for innvandrere som støtter «voldelig ekstremisme». På senere tidspunkt har han også uttalt at statsborgerskap bør trekkes tilbake.

På bakgrunn av dette har også Nord blitt anklaget for å være rasist av en kvinnelig sosialdemokrat, noe politimesteren avfeier helt.

Kilde:
Polisen: Motståndsrörelsens demonstrationer är lugna – det är vänstern som stör ordningen
Polisen: «Ingen anledning att neka demonstration»

31
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Kim LarsenRoarSuperfascistenNordboerDidrik Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Vi får håpe han står for det han sier den 30. september. Det er forresten helt greit om politiet holder seg hjemme siden de for det meste bare er i veien for oss disiplinerte nasjonalsosialister som er i utmerket stand til å ivareta vår egen sikkerhet og kun bruker (lovlig) vold i selvforsvar hvis vi blir angrepet av Soros globalist-pøbler.

SH
SH

Flott at dette settes fokus på! Vi så jo alle hvem som var fredelig og ikke når dere tapre kamerater var i Kristiansand! Det var jo dere som manet til en fredlig demonstrasjon, med dialog og en forståelse for hverandre.

Men, disse venstre ekstremistene ønsker ikke å lytte, de ønsker ikke en dialog eller forståelse, de forstår kun hat og vold mot de som vil verne om sitt eget folk! Tenke seg til så fælt da!

Stå på kamerater!

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Den dyktige karikaturtegneren Branco belyser her løgnermedias hyklerske fremstilling av «den høyreekstreme volden»:

http://legalinsurrection.com/2017/08/branco-cartoon-sucker-punch/

http://legalinsurrection.com/2017/08/branco-cartoon-smear-job/

Johan G
Johan G

Spot on!
Det er venstreekstremister og andre hysteriske meningsmotstandere som starter bråk. Når de da går til angrep, kaster ting, stiller seg i veien, provoserer, og forsøker å sabotere er man nødt til å irettesette disse. Og så fort det gjøres, kler de seg i offerrollen og griner ut i pressen. En presse som selv er hysterisk meningsmotstander og benytter hvert ord på å spre løgner ved å forsvare venstrepøbelen og svartmale Motstandsbevegelsen.

Kim
Kim

Send den mannen en fruktkurv og en utgave av «Vår vei».

Kim Larsen
Kim Larsen

Nei glem det. send han en bøtte med dritt isteden. jævla system lakei

Onkel

Han har rett i det at det er for det meste venstre ekstreme grupper som lager bråk. Men hva er poenget med å drive å marsjere med skjold og nazi symboler? Nazismen er anti demokratisk og et gufs fra fortiden på linje med Kommunisme og Islam. På tide å se fremover her og jobbe for et bra Norge og Sverige uten masseinnvandring, nazi ideologier, islam og den slags.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

«Hva er poenget med å drive å marsjere med skjold?»

— Vi vil helt sikkert kunne se opptøyer rundt demonstrasjonen. Men dette er noe som i første hånd begås av såkalte motdemonstranter.

Ja varfør vill man skydda sig och sina från gatsten, bengaler, knallskott, piss och skit och allt annat som demokratins och (((globalisternas))) stormtrupper kan komma på att kasta før att skada.

Kommunism och islam er her och nu liksom nationalsocialism. Vakna upp och se verkligheten.
Och du, vi er nationalsocialister om du inte har fått med dig det.
Det er demokratin som har ført oss till der vi befinner oss idag.

Onkel

Poenget er at disse demoene minner om nazi marsjer for nesten hundre år siden. Men det er kanskje meningen eller ?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Samma problem nu som då. Våldsamma kommunister.
Vart vill du komma?
Hade du en poeng så har jag missat den.
Eller kan du kanske precisera vad du menar med «På tide å se fremover her og jobbe for et bra Norge og Sverige»
Vad er din ideologi?
Sitta i ett bankvalv ensam med dina pengar som din avatar?

Onkel

Demokrati , stem på partier som vil det beste for folket. Dårlige politikere som Stefan Løvfen skaper ustabile samfunn med stor innvandring, kriminalitet og økning av nazi miljøer.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Det er demokratin som har ført oss till der vi befinner oss idag.
Førsøk igen.

Onkel

Akkurat men siden det er demokrati så er det snart valg igjen, så da har en mulighet til å få bedre ledere.

Hva skjedde med de andre politiske partier på 30 tallet i Tyskland etter nazistene overtok makten ?

Johan G
Johan G

Ja, fortsett å være naiv. Og for all del ikke ta lærdom når du igjen ser dårlige ledere i globalismens ærend. En stemme til rødt eller blått, er en stemme til globalismen. Invasjon og integrasjon.

Hva skjer vanligvis under krigstilstand? Forholdene blir litt annerledes hva?

Johan G
Johan G

Er det overhodet vett bak kommentarene dine?
Er det virkelig så uforståelig at vi demonstrerer?

SH
SH

Foreslår at du setter deg inn i hva nasjonalsosialisme VIRKELIG betyr og står for, hva et hakekors VIRKELIG betyr samt hva Hitler og hans NSDAP sto for og faktisk gjorde fra 1921-1945. I tillegg til dette burde du før du skrev dette innlegget ha visst at Adolf Hitler forsøkte ved flere anledninger å skape fred mellom de europeiske nasjonene før og under krigstiden. Allerede i 1933 sendte Hitler forslag til flere land om å legge ned våpen produksjonene og skape nye samarbeid og vennskap med hverandre i et ønske om å bygge en fredelig verden. Du tror vel meg ikke,… Les mer »

Onkel

Beklager menn det er Nordfront selv som fremstår som nazister ut ifra det de skriver på sine sider, det de snakker om i sine podcasts, taler og på måten demonstrasjonene er utført. Jødiske konspirasjonsteorier er noe som stadig går igjen.

Hitler sendte store styrker i krig på alle kanter. Det var store tap inkl millioner av hans egne soldater.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Er du dum på riktigt?
Har du tenkt på att anledningen till att vi framstår som «nazister» er før att vi framsteller oss som det?

Churchhill sende stora styrkor i krig på alla kanter. Det var stora førluster inkl millioner av hans egna soldater.
Idag er England en liten ø i engelska kanalen koloniserad av rasfremlingar. 1939 besatt England 1/3 av jordens landområden.
Who is the biggest looser?

Onkel

milde måne…

Svar meg gjerne på ;
Hva skjedde med de andre politiske partier på 30 tallet i Tyskland etter nazistene overtok makten ?

Dynamo
Dynamo

De gikk og la seg. *hint*

Johan G
Johan G

«Hvorfor demonstrerer vi?» Trenger vi virkelig å forklare dette? «Hvorfor bruker vi skjold?» Trenger vi virkelig å forklare dette? Når venstreekstremister bringer våpen og går til angrep, da bringer vi skjold. Ellers er det reklame på skjoldet. «Nazi symboler»? Prøv å tenk selv. Vi nasjonalsosialister (!) benytter oss av vårt folks egne symboler. Motstandsbevegelsen benytter tyr-runen. Det er ikke noe rart med dette. «Anti-demokratisk?» Nok en gang har du hørt det blir sagt i presse og på folkemunn, og repeterer hva du har hørt. Evner du å tenke selv? Vi er nok langt mer demokratiske enn denne falske fasaden til… Les mer »

Onkel

Ta en titt på historien. Nasjonalsosialismen har ikke vist seg å være demokratisk. Slik jeg ser det så ser dere ikke fremover men bakover.

Johan G
Johan G

Ja, ta en titt på historien. Det vil si historien usensurert. Da vil du se at nasjonalsosialismen i Tyskland kom til makt via stemmer. Ellers er det en vesentlig forskjell på krigstid og fredstid. Det førtes en kamp mot kommunismen. Man forsøkte her å stoppe fiendtlige krefter, hvilket regjerer idag. Og se hvor det har ført oss. Du sitter med en oppfatning og sikkert en mengde feilaktige forestillinger når det kommer til krigen som var, og ikke minst nasjonalsosialismen. Hvem tror du ga deg disse forestillinger? Hvem skrev historien? Og hvorfor tror du nasjonalsosialismen er såpass svartmalt og absurd vridd… Les mer »

Superfascisten
Superfascisten

Heldigvis. Demokratiet er noe av det verste som har skjedd Europa sammen med jødebolsjevismen. Europas ulike storhetstider er ikke under et demokratisk styresett der folket blir splittet her og der.

Johan G
Johan G

Du er en sionist antar jeg?
Utifra hva du skriver tyder mye på det. Hva jeg ser er den samme dumskap som går fra munn til munn i det miljøet. «Et gufs fra fortiden» «Anti-demokratiske» «Totalitær» «Nazi-Islam» «De er som IS» osv…
Kun repetisjon av noe den omskjærte leder har fortalt. For disse tåper er alt som ikke gagner Israel og jødene det samme.

Didrik
Didrik

Skal nå begynne å lese mein kampf. Det jeg er litt nervøs for er det at den er oversatt fra tysk til engelsk av Abraham Fox. Er det mulig han ikke oversetter den riktig?

Nordboer

Les den på norsk, du kan låne den på biblioteket. De kan fjernlåne den hvis den ikke finnes lokalt.

SH
SH

Du burde også være forsiktig med å finne den mest korrekte versjonen av denne boken. Etter 1945 har mye av det som faktisk ble skrevet av AH blitt skrevet om og overdrevet noe helt hinsides! Dette gjør disse (((internasjonale elementene))) for å lure folk som er nysgjerrige og som ønsker å lære fra mannen selv, til å da tro på alt vi har blitt fortalt om AH og hans parti.

Nordboer

Eventuelt les den på svensk. Den fås kjøpt her: https://webshop.nordfront.se/butik/mein-kampf-adolf-hitler-3/

Superfascisten
Superfascisten

Den er oversatt feil med vilje i nesten alle utgaver der den utgis av div bokhandlere. Men du finner den norske utgaven som er korrekt oversatt fra 1941 her: https://nnsamling.wordpress.com/category/nasjonalsosialisme/boker-nasjonalsosialisme/min-kamp/

Roar
Roar

«Men…de etablerte medier sier jo noe annet. Da må det jo være sant?»

Venstreekstremister er alltid de som starter bråk, men ender opp med halen mellom bena og grinende i pressen.