Hjem Nyheter Norge Politiet øker beredskapen i Fredrikstad den 29. juli

Politiet øker beredskapen i Fredrikstad den 29. juli

4

FREDRIKSTAD Politiet har besluttet å øke beredskapen den neste helg, da de frykter flere ikke vil respektere demonstrasjonsforbudet.

Det var på onsdag denne uken at politiet i Fredrikstad vedtok å øke beredskapen helgen 28. til 30. juli. Dette da de frykter mennesker ikke vil respektere demonstrasjonsforbudet som ble lagt ned tidligere i sommer.

Den nordiske motstandsbevegelsen hadde søkt om å få avholde demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli, og meningsmotstandere hadde søkt om å få avholde motdemonstrasjoner. Samtlige søknader ble dog avslått.

Politistasjonssjef i Fredrikstad, Ivar Prestbakken, forteller til Fredriksstad Blad at de frykter mennesker vil forsøke å demonstrere uansett og velger derfor å øke beredskapen.

– Vi er redde for at folk ikke skal følge avslagene og vedtakene vi har kommet med. Skulle situasjonen derfor bli en annen enn vi tror, må vi være klare. Folk skal føle seg trygge, sier han.

Kilde:
Politiet stiller i gatene til tross for demonstrasjonsforbud

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källa: Politiet øker beredskapen i Fredrikstad den 29. juli […]

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

De respektlösa fruktar respektlöshet.
Oh the irony.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Når man hedder Peer Gynt, så er det vigtig at kunne skærme sig imod virkeligheden, før man bliver indhentet af den. Jeg er dobbeltsproget, så jeg skifter mellem dansk og norsk som passer mig. Når jeg taler dansk til nordmænd, og omtaler nazijagten, så bliver nordmænd forsigtige. Men når jeg slår over i klingende norsk, så skal jeg trynes, fordi så tror nordmænd, at jeg er en af deres indfødte, som de kan jage som frit vildt. Osloanere vil gerne vedblive med at kunne drage til København for at opleve forlystelser, frisind og gæstfrihed. Derfor bliver de forsigtige med at… Les mer »

Tom
Tom
5 år siden

Haha jeg som trodde vi ble nektet å demonstrere pga mangel på politi resurser? Så merkelig at de nå øker beredskspen da. Kan nesten virke som vi ble nektet pga politiske grunner.