Hjem Motstandsbevegelsen Politiker delte artikkel fra Frihetskamp – løgnpressen gikk amok

Politiker delte artikkel fra Frihetskamp – løgnpressen gikk amok

21
DEL

HYSTERI Gammelmedia gikk til angrep da en Frp-politiker valgte å dele nyhetssak fra en alternativ nyhetsside på sosiale medier.

Etter den svært velykkede demonstrasjonen i Kristiansand tidligere i sommer går det sjeldent en uke uten at Motstandsbevegelsen blir nevnt i løgnpressen på Sørlandet. Denne gangen var det i forbindelse med at en artikkel fra Frihetskamp ble delt av nestleder i Aust-Agder Frp, Lene Dolly Bjerkan Langemyr, på hennes Facebook-profil.

Artikkelen handlet om den egyptisk imamen Mazen Al-Sersawi  som skal ha uttalt at islam tillater menn å ha sex med sine biologiske døtre. Sammen med en lenke til artikkelen skal indiskfødte Langemyr ha skrevet følgende kommentar: «Mens vi ønsker å skjerme barn for overgrep, voldtekt og incest, så lever det helt lovlig i den islamske troen. Trist!»

Agderposten var ikke sene med å kaste seg på saken, og allerede en halvtime(!) etter lenken var lagt ut på hennes private Facebook-profil, så hadde avisen tatt kontakt med Langemyr for å presse frem en beklagelse fra Frp-poltikeren sammen med et løfte å «sjekke kilder bedre neste gang». Ifølge Agderposten skal Langemyr ha fjernet lenken fra Facebook mens hun var i samtale med avisens journalister like før klokken 11:00 fredag.

Lene Dolly Bjerkan Langemyr

Om Agderposten på alvor har tatt på seg rollen som tankepoliti på sosial medier, eller om det rett og slett handler om frykt for konkurranse fra alternative medier, er ikke godt å si. Ettersom nyhetssider som Frihetskamp faktisk formidler den usminkede sannheten om emner som masseinnvandringen, et emne som bekymrer en økende andel av den norske befolkningen, er det ikke rart at stadig flere deler våre artikler på internett.

LES OGSÅ: Lyver for folket for å svartmale Motstandsbevegelsen

Til tross for at Frihetskamps artikkel hadde kildehenvisning til originalartikkelen fra en større engelsk avis og at imamens utsagn var gjort på video, ble Frps stortingsrepresentant fra Aust-Agder, Åshild Bruun-Gundersen, viet plass i Agderposten for å hevde at nyhetssider som Frihetskamp er «useriøse nettsider som publiserer saker som er misvisende eller til og med oppkonstruerte».

Frihetskamp ønsker likevel å takke Agderposten for gratis reklame verd hundretusener av kroner det siste året, og for i dette tilfelle, hjelpe til å spre Frihetskamps artikkel utover Langemyrs egne følgere på Facebook.

Kilde:
Frp-topp delte artikkel fra nynazistisk nettsted: – Oi, det visste jeg ikke

21
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
15 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AnonymsurferJohan GProverbs 26:11Tommy NybergHatkriminell Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roar
Roar

Tenk om folk hadde ryggrad nok til å si «so what?», istedet for å legge seg flat for løgnpressen.

Thule
Thule

Løgnmedia er ferdig. Nesten alle artiklene er bak paywall nå, siden ingen kjøper fysisk utgave eller betaler for digital. Adblock kverker siste pusten ut av monsteret.

Limmy
Limmy

Frp igjen

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Men att en imam sier det er ok att kn#lla sin egen dotter fick dig inte att generalisera och utropa «En muslim igjen».
Inte ens en liten «aja baja fy skems det får man inte gøra» kommentar klecker du ur dig.
Før varje notis eller artikel om våldtekt incest pedofili rån misshandel eller mord er du genast der och bagatelliserar och ytterligare førnedrar offren.
Du er en rutten typ.
Ett litet anonymt fegt antivitt svin.

Limmy
Limmy

Sånne ting viser jo hvor viktig multikultur er. Vi kan ikke sitte bak grensene våre og råtne. Vi må kommunikasere og dele informasjon. Leve sammen. Multikultur skaper toleranse og fred. Alle plasser med fred viser det. Tror du imamen slutter å si det om vi snur ryggen til? Les boken 1984. I det samfunnet har de hat seanser der folk samles og vises bilder av han og hun og hva de har gjort og folket kjefter og smeller mot bildene. Dette er akurat hva dere gjør. Et bilde og et utsagn og dere svarer med hat i kor. Prøv å… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Du borde lesa den Limmy.
1984 beskriver ett multikulturellt totalitert samhelle som er totalt likriktat.
En jude her en neger der, ras spelar ingen roll bara tankarna er de
de samma och lydnaden er total.
På kjerlighetsministeriet i rum 101 er det du som er torteraren.
Før øvrigt er din kommentar så full av skit att den inte er verd bryet att besvara.

Limmy
Limmy

Jeg har lest boken

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Det tror jag på.
Du som førsøker gøra løgn till sanning.

Limmy
Limmy

Nei. I kveld får du meg ikke med på drittkasting. Den duellen vinner du. Jeg vil bare diskutere jeg.

Thule
Thule

Kan du komme med ett historisk eksempel der multikultur har gjort et samfunn bedre? Der det ikke har endt med total kaos, balkanisering og hvit flukt? Finnes ikke.

Limmy
Limmy

Norge er et fint eksempel. De siste 2000 år har det vert veldig mye uro. I dag lever forskjellige folkeslag og kulturer fredelig sammen. Det samme med Sverige og Finland.

Roar
Roar

Haha…
Du er ikke sann Limmy. Oi så «fredelig» det er med masseinnvandringen. Alt fra «fredelige» terrorangrep, opptøyer, voldtekter, vold, osv… Det har vel aldri vært mer fredelig etter at Europa ble oversvømt av masseinnvandring.

Johan G
Johan G

Vi kan ikke sitte bak grensene våre og råtne? Hva er dette for noe tull å komme med? Vi råtner av kulturmarxistisk idèstrømninger og fremmedinvasjon, det er det vi råtner av. Og ikke ved å kjempe for folk og fedreland. Multikultur skaper gnistringer og forfall, hvilket du også kan se tydelig i historien. Ditt utsagn er blankt løgn. Man skaper ikke fred ved ytterligere forskjeller og motpoler innen nasjonen. Det sier seg selv at det vil medføre til ytterligere gnistringer, hvilket du også tydelig kan se om du tar av deg de politisk korrekte briller. Fred skapes ved tilhørighet og… Les mer »

Limmy
Limmy

Har du tall på at verden i dag er mere urolig?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Du er her och upprepar dig idag med.
https://url.rw/?https://www.youtube.com/watch?v=qkCxr9LMkdw
Mr Ødelagd aka Limmy.

Johan G
Johan G

Nå har jo Limmy vist seg å være nokså liberal når det kommer til pedofili, så er vel ikke rart at et FY ikke kom fra den kanten.

Hatkriminell
Hatkriminell

Merkelig at en jødeelskeren Langemyr deler artikkeler fra Frihetskamp. Kanskje blitt redpilla? 😛

Thule
Thule

FrP er nesten farligere enn AP og SV, for de partiene prøver iallefall ikke å fremstå som noe annet enn det de er. De er åpne om multikulti dritten. FrP og H sluker opp stemmene til godtroende fjols. Det eneste de utretter er at overgangen blir mer gradvis. De koker frosken sakte.

https://url.rw/?https://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog

Babyboomere og andre fjols som ikke er rasebevisste kjøper løgnen om «integrering». Kle en neger i bunad, så endrer DNA’et seg på mirakuløst vis og han slutter å voldta og drepe. Idiotene som kjøper de løgnene er de farligste menneskene i norge.

Roar
Roar

Helt enig Thule!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Berøringsangsten er akutt og voldsom når alt-light folk, som i Frp, oppdager at de faktisk er enige med ekte alt-right. Da legger de seg flate og beklager, i steden for å stå i stormen, som respektable folk skal gjøre. Men sannheten har en tendens til å vinne frem, i det lange løp, til tross for PK-portvokternes iherdige kamp for å tie ihjel ubehagelige sannheter.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Kudos til Lene Dolly Bjerkan Langemyr og alle andre ærlige mennesker som deler artikler fra frihetskamp.