Hjem Nyheter Norden Politiker i Sverige vil flykte til Norge om det blir krig

Politiker i Sverige vil flykte til Norge om det blir krig

1

SVERIGE Liberalernas partileder Nyamko Sabuni opplyser på partiets Youtube-kanal at hun tenker å rømme Sverige om det fremsettes noen krigstrussel mot landet.

Liberalernas (L) partileder Nyamko Sabuni tenker å rømme Sverige hvor hun er politiker og flykte til Norge om det fremsettes noen krigstrussel mot Sverige, rapporterer Fria Tider.

Det var i Liberalernas Youtube-program «Politik utifrån sju sorters kakor», hvor hun diskuterte NATO-spørsmålet med Moderaternas partileder Ulf Kristersson, at hun avslørte sine planer om å flykte fra Sverige.

– Vi har Skillingmark i Värmland. Der kan vi klare oss med mat og vann og så videre. Og blir det enda verre, kjører vi over til Norge, sier politikeren.

Ulf Kristerssons reaksjon på Sabunis planer om å rømme Sverige har Liberalerna klipt vekk fra programmet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Jeg vil foreslå at denne «svensken» drar til sitt hjemland i Afrika(Nigeria?), og lever blant sine blodsbrødre og -søstre der. Da unngår hun krig og bli ikke utsatt for «rasisme» pga melaninrik hud – og lav IQ, bl.a. Det ville for øvrig ha vært en god løsning for andre med samme opphav i Sverige – og Norge – og Europa.