Hjem Nyheter Norden Politikvinne utsatt for hets – hadde bilde av Putin som skjermsparer

Politikvinne utsatt for hets – hadde bilde av Putin som skjermsparer

5

SVERIGE En politikvinne med russisk bakgrunn har blitt utsatt for hets og utfrysning av sine svenske kollegaer etter at de oppdaget at hun hadde bilde av Putin som skjermsparer på sin datamaskin. Kvinnen er nå sykemeldt.

En politikvinne med russisk bakgrunn har nå opplevd å bli hetset og utfryst av sine svenske kollegaer etter at de oppdaget at hun hadde bilde av Putin som skjermsparer på sin datamaskin. Hetsen har gått hardt inn på henne og hun har nå sykemeldt seg.

Til Expressen forklarer politikvinnen at hun er imot krigen i Ukraina, og at hun ikke orker å prate mer om det.

– Jeg er imot krigen, det er alt, og jeg har venner og slektninger på begge sider. Vet du hva, jeg er sykemeldt nå, så jeg orker ikke. Jeg føler meg ikke bra, forklarer kvinnen til Expressen.

Kvinnen ble svensk statsborger på 90-tallet og har jobb som grensepoliti.

Av sine svenske kollegaer anses politikvinnen nå som en «sikkerhetsrisiko» og er ikke ønsket i jobben.

– Vi vil ikke at hun skal sette sin fot her, sier en politimann til Expressen.

Kvinnen utredes nå av politiet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Det medieskapte hatet mot Putin er nå også et hat mot vanlige russere, som her i Sverige. Det er svært uheldig, og helt i strid med idealet om individuelt ansvar – ikke kollektivt. Noe tyn må kanskje russere være forberedt på, men det må ikke utarte til utfrysing og hets.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 måneder siden

Toleransen for «andre meninger» i «Vesten» overstiger alle fornuftige grenser. Hva egentlig disse berømte «vestlige verdier» består i i dag? Bare irrasjonelle hat mot Russland og alt russisk, inkludert f.e. den store russisk musikk av P.Tsajkowski.

Roger M
Roger M
2 måneder siden

For venstrevridde og globohomos er det helt greit å hate, mobbe, oppfordre til drap, komme med rasistiske bemerkelser, osv., …bare det er hvite mennesker det gjøres mot. Hyklere.

Antirasist er kun kodeord for anti-hvit.

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
2 måneder siden

sånn går det. Russland vil jo ta Norge også, Sikker med hjelp av sine caucasus islamister. Er man med på leken må man tåle steken. Hva gjør en russer i NORSK politi uansett? Norge for nordmenn.

J.H
J.H
Svar til  ØRKENPROBLEMER
2 måneder siden

Hun jobber i svensk politi, ikke norsk 🙂 Ellers er etniske russere hvite, et broderfolk. Kan være enig i at Skandinavia bør bestå av majoriteten etniske skandinaviere, men det er ingen grunn til sjåvinisme mot hvite.