Hjem Nyheter Politimann knivstukket i Sverige

Politimann knivstukket i Sverige

7

FLERKULTUR En politimann ble torsdag morgen knivstukket i nakken på Medborgarplatsen i Stockholm. Ifølge politikilde skal gjerningsmannen være en marokkansk innvandrer.

Ved 10:30 tiden torsdag morgen ble en politimann knivstukket i nakken da han patruljerte sammen med en annen kollega. Hendelsen skal ha oppstått på Medborgarplatsen i Stockholm der en rekke såkalte flyktninger har sitte-streik.

Gjerningsmannen skal ha sneket seg opp bak de to patruljerende politimenn og knivstukket den ene politimannen i nakken. Kollegaen løp deretter etter gjerningsmannen og fikk pågrepet vedkomne. Angrepet beskrives som helt uprovosert, og gjerningsmannen er nå siktet for drapsforsøk.

– Man blir jo sjokkert, det gikk utrolig fort. Plutselig kom det massevis av politifolk fra alle kanter. Også så jeg en politimann som satt på knærne, han hadde blod i nakken eller på skuldrene, det er vanskelig å si, forteller et vitne som jobber like ved.

Svenske medier hemmeligholder som vanlig etnisitet og alder når det kommer til forbrytelser begått av utlendinger, men ifølge en politikilde skal gjerningsmannen være marokkansk. Et vitne beskriver også gjerningsmannen som en person rundt 30 årene.

– Jeg kom opp fra t-banen da politiet kom forbi med en person. Han så ut til å være i 30-årene, forteller et kvinnelig vitne.

Kilde: Én mistenkt for drapsforsøk etter at politibetjent ble knivstukket i Stockholm
Poliskälla: Marockanskt gatubarn knivhögg polisen vid Medborgarplatsen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thor
5 år siden

Ingenting viktig var tapt.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Som et rovdyr som sniker seg innpå et bytte

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Tiltross for flere hendelser som dette tar politiet likevel parti med muslimene og tråkker på etniske Skandinavere som prøver stoppe dette. Som f.eks Den Nordiske Motstandsbevegelsen.

Skal dem skylde på DNM for dette også ? Det hadde ikke sjokkert meg om dem gjorde .

tony
tony
5 år siden

de fleste politifolk er nikkedukker til globalistene selv om dem vet godt hva som fører til mest kriminalitet i samfunnet

Frank Hessen
Frank Hessen
5 år siden

Jeg tror vi har godt av nye landsmenn. Kanskje vi får øynene opp for de basale tingene i livet, og setter pris på dem.
Rent vann, sikkerhet, omtanke, vennlige medborgere og et inkluderende fellesskap gjør livet verdt å leve. Verdt å leve nå.
Glem fremtiden for et øyeblikk og nyt nuet

Norrøn
Norrøn
Svar til  Frank Hessen
5 år siden

Skjønner ikke hvilken interesse vi skal ha i at vårt folk skal dø ut. Har du ikke tenkt den tanken kanskje? Vi setter pris på hva våre forfedre har lagt til rette for oss, slike som deg vil gi det bort. Tar man hit somaliere får man et lite stykke somalia også.
https://www.youtube.com/watch?v=pGk4zPPHJ2Y

Homofil
Homofil
5 år siden

Får kreft av å lese kommentarene dere skriver. Skaff dere en jobb, tipper 99% NAVer. Få dere et liv, jævla homser